News

Scandal monstru la PRO TV, între Florin Pastramă și Brigitte Sfăt! ”Mă simt folosită!”

11.04.2019 | 09:03
Scandal monstru la PRO TV intre Florin Pastrama si Brigitte Sfat Ma simt folosita

Brigitte Sfăt a făcut din nou scandal la Ferma, emisiunea difuzată de Pro TV, în ediția de miercuri, când fosta soție a lui Ilie Năstase, actual îndrăgostită de unul dintre colegii săi ”fermieri”, a fost trimisă să participe la duel. Atunci când a trebuit să-și aleagă partenerul, a început drama.

Brigitte Sfat a făcut o adevărată dramă din alegerea partenerului de duel

Bruneta s-a simțit trădată de iubitul ei, Florin Pastramă, cât și de ceilalți concurenți, care au venit cu propuneri pentru cel de-al doilea concurent de la duel. Cu toții au vrut să-și regleze astfel conturile cu ajutorul lui Brigitte Sfăt, însă aceasta a clacat.

A început să țipe și să plângă și să-i acuze pe ceilalți concurenți că o folosesc. Vedeta l-a acuzat chiar și pe iubitul ei, Florin Pastramă, că se folosește de ea, că încearcă s-o influențeze, dar l-a mai acuzat și de faptul că nu a protejat-o de propunerile venite de la ceilalți concurenți.

Brigitte Sfat se simte folosita de ceilalti concurenti care iipropun un partener pentru duel

Brigitte Sfăt i-a spus lui Florin Pastramă că se simte folosită

„Mă simt flolosită. I-ai lăsat să vină la mine cu tot felul de propuneri. De ce i-ai lăsat să mă dărâme? De ce nu ai avut încredere în mine? De ce nu crezi că eu m-am rugat și știu? O să aleg pe cine vreau eu. Mă simt trădată. Cine mă folosește pierde. Am o problemă psihică cu cei care mă folosesc. Dacă nu crezi în credința mea, nu mă interesează”, i-a spus Brigitte lui Florin Pastramă.

Brigitte Sfăt a mai fost implicată într-un conflict, acum câteva zile, când în Fermă și-a făcut apariția sora Claudiei Pavel. Paula Pavel a acuzat-o pe fosta soție alui Ilie Năstase că a încercat să-i ucidă sora. Paula a spus că Brigitte i-ar fi pus în cafea Claudiei picături de ochi, cu care ar fi otrăvit-o.

Răzbunătoarea soră a Claudiei Pavel nu a rezistat prea mult la Fermă. Aceasta a fost descalificată dupănumai o noapte de producătorii emisiunii, după ce Paula și-a scos de mai multe ori lavaliera pentru a o amenința pe Brigitte Sfăt.