Life

Scandal monstru la Puterea dragostei! Cei mai cunoscuți băieți au sărit la bătaie: „Îți dau un cap”

14.01.2021 | 16:44
Scandal monstru la Puterea dragostei Cei mai cunoscuti baieti au sarit la bataie Iti dau un cap
ADVERTISEMENT

Un nou scandal de proporții a avut loc în casa Puterea dragostei, de data aceasta între cei doi Cristi, Comănici și Marinescu. Tensiunea a explodat, iar cei doi au fost la un pas de bătaie.

Marinescu și Comănici s-au ironizat pe tot parcursul ediției difuzate în dimineața zilei de 14 ianuarie, iar la un moment dat, glumele și ironiile făcute de unul pe seama celuilalt s-au transformat în ceva extrem de urât.

ADVERTISEMENT

În timpul unei dispute purtate de Marinescu cu George și Mădălina, Comănici se tot agăța de el, iar la un moment dat s-a ridicat în picioare în fața concurentului, iar acesta nu a mai suportat bășcălia, considerând că a fost provocat din prima secundă.

Marinescu și Comănici, aproape de bătaie la Puterea dragostei

Discuția dintre Marinescu și Comănici care era pe punctul de a se transforma într-o bătaie în toată regula a avut câteva accente destul de grobiane, cei doi băieți vorbind despre organele lor genitale.

ADVERTISEMENT

Marinescu a insinuat că fratele Biancăi Comănici nu s-ar fi culcat niciodată cu o femeie, acesta fiind unul din comentariile care a ridicat și mai mult tensiunea în casa din Istanbul.

„O aruncăm la câini că nu faci nimic cu ea. De 23 de ani o ții în pantaloni”, i-a spus Marinescu lui Comănici după ce acesta s-a postat în fața lui furându-i cadrul.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au apropiat periculos de mult unul de celălalt și s-au amenințat reciproc, iar cel care a clacat a fost Cristi Marinescu, care l-a împins pe Comănici, acesta căzând pe canapea.

„Îți dau un cap în dinții ăia”

Fratele Biancăi nu a cedat și a sărit apoi sa îl lovească, moment în care concurenții s-au speriat destul de tare și au intervenit în acest conflict, căci băieții erau gata să își împartă pumni și picioare.

ADVERTISEMENT

Cea care a pus paie pe foc în această hărmălaie din casă a fost Mariana, care a început să îi critice atitudinea lui Marinescu, iar apoi concurenții au spus că este doar un pamflet pentru a salva situația, având în vedere că pentru gesturi violente riscă inclusiv descalificarea din competiție.

„Îți dau un cap în dinții ăia! Crezi că mi-e frică de tine? Stai cuminte, măi”, i-a spus Comănici dându-i un ghiont, în timp ce Marinescu încerca mai apoi să își păstreze calmul.

ADVERTISEMENT