Life

Scandal monstru la Survivor România 2021. Cine l-a desființat pe Jador: „Ești un prefăcut”

20.03.2021 | 10:40
Scandal monstru la Survivor Romania 2021 Cine la desfiintat pe Jador Esti un prefacut
ADVERTISEMENT

Condițiile vitrege pe care sunt obligați să le îndure de mai bine de două luni și tensiunea probelor încep să-și pună din ce în ce mai mult amprenta asupra concurenților Survivor România. Nici nu a revenit bine din spital, că Jador s-a și trezit în centrul unui nou scandal.

De data aceasta, mărul discordiei a fost chiar accidentarea care îl va împiedica o bună bucată de timp pe Faimos să intre pe traseu. „Ești un terminat și un prefăcut! Nu ai nimic la picior!”, a răbufnit Sorin, scos din minți de comentariile rivalului său.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a reușit să aducă nici măcar un punct în primul joc de imunitate al săptămânii, Războinicul poate sta liniștit. Asta pentru că echipa sa a luptat din răsputeri și a reușit să-și adjudece victoria, la capătul unuia dintre cele mai echilibrate dueluri de până acum.

Jador, desființat de Sorin la Survivor România 2021

Jador: Cel mai slab din echipă ești, băi! Albert, dacă nu-l votezi (n.r. pe Sorin), nu mai ești șeful meu.

ADVERTISEMENT

Sorin: Auzi, tu ești un terminat și un prefăcut! Nu ai nimic la picior! Te prefaci, stai să mănânci. Stai degeaba aici. Eu și dacă pierd, măcar intru, nu mă prefac! Am probleme și eu, dar nu mă prefac.

Jador: Dar tu pierzi. Intri și pierzi.

Sorin: Și ce să fac, să stau aici ca un papagal? Știi de ce ești angajat tu aici? Ca un clovn. Nu mai țipa, să mă audă și pe mine lumea! Ești doar un papagal și un clovn, atât.

ADVERTISEMENT

Jador: Votați-l să se ducă acasă, că a votat oamenii buni din echipa asta. L-a votat pe ”Buturugă” (n.r. Alin Sălăjean), care era cel mai bun. Tu ai votat oameni că nu te înțelegeai cu ei, pur și simplu.

Sorin: Vezi-ți de treaba ta de papagal. Ești un clovn.

Jador: Eram la joc și mi-a zis ”luați-l pe ăsta în echipa voastră” (n.r. pe Albert). Și eu am fost cu tine la start, știu că tu ești băiețaș.

ADVERTISEMENT