Ligi Inferioare

Mititelu către Olaianos: “Te ia SMURD-ul, nenorocitule!”

UPDATE / Contactat de FANATIK, Adrian Mititelu a recunoscut că el a fost cel care i-a trimis lui Marian Olaianos mesajele respective, dezvăluind că, la rîndul său, şi el i-a făcut o plîngere...
09.09.2013 | 15:59
Mititelu catre Olaianos Te ia SMURDul nenorocitule

UPDATE / Contactat de FANATIK, Adrian Mititelu a recunoscut că el a fost cel care i-a trimis lui Marian Olaianos mesajele respective, dezvăluind că, la rîndul său, şi el i-a făcut o plîngere comentatorului TVR 1 la CNA.

“Recunosc că eu i-am trimis lui Olaianos aceste mesaje. Acest personaj este un om care a jignit istoria adevăratei Universitatea Craiova. În comentariul său el nu a scos nici un cuvînt legat de dezafilierea echipe mele şi m-a deranjat că vorbea de parcă pe teren era Ştiinţa pe care toţi suporterii o iubesc. El mi-a făcut plîngere la Comisia de Disciplină? Foarte bine! Şi eu i-am făcut plîngere la CNA, însă acum vă recunosc că îmi pare rău că nu l-a luat SMURD-ul de la stadion”, a încheiat Mititelu.

Nici o săptămînă fără scandal în Craiova! Că oficialii FC U Craiova şi cei ai CS U Craiova nu se suportă nu mai reprezintă o noutate, dar certurile dintre cele două echipe fac şi victime colaterale.

Sîmbătă, TVR a transmis în direct partida dintre CSU Craiova şi Gloria Bistriţa (1-1), iar Adrian Mititelu a fost extrem de afectat de faptul că pe stadionul Ion Oblemenco au fost 10.000 de oameni, şi că partida echipei “înscrisă abuziv în competiţie” aşa cum susţine finanţatorul FC U, a fost transmisă de postul naţional de televiziune, în prime-time! Surse din TVR au dezvăluit FANATIK că patronul Universităţii, în timpul jocului, a sunat şi apoi a trimis mesaje peste mesaje pe telefoanele mobile ale comentatorului jocului, Marian Olaianos, cît şi ale altor angajaţi ai TVR, înjurîndu-i şi ameninţîndu-i! “O să vă ia SMURD-ul de la stadion, nenorociţilor!”, le-ar fi transmis Mititelu angajaţilor trimişi de TVR la Craiova să asigure transmisia jocului!

Conducerea TVR, care a cumpărat drepturile de difuzare a partidelor CSU Craiova, s-a sesizat şi urmează ca, în cursul acestei săptămîni, să înainteze o plîngere împotriva lui Adrian Mititelu, la Comisia de Disciplină din cadrul FRF, care organizează Liga 2!

Tags: