Sport

Scandal monstru în România – Armenia! Un suporter român a aruncat cu bere înspre staff-ul oaspeților. S-a lăsat cu bătaie. Video exclusiv

Partida România - Armenia, 1-0, a fost umbrită de un scandal monstru, în tribune, după ce un fan al „tricolorilor” a aruncat cu bere înspre staff-ul oaspeților.
12.10.2021 | 00:26
Scandal monstru in Romania  Armenia Un suporter roman a aruncat cu bere inspre stafful oaspetilor Sa lasat cu bataie Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță a fost cel care a marcat golul victoriei, pentru „tricolori”, în meciul cu Armenia, după un corner executat perfect de Răzvan Marin.

În urma acestui meci, România se poziționează pe locul 2 din grupa J, cu 13 puncte obținute după opt meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Scandal monstru în România – Armenia. Suporterii români s-au luat la bătaie cu oficialii armeni

La finalul meciului, un scandal uluitor a avut loc între suporterii României și staff-ul Armeniei. Totul a început în momentul în care unul dintre fanii „tricolorilor” a aruncat cu bere înspre banca oaspete.

Imediat, mai mulți oameni din staff-ul Armeniei au urcat în tribună și au început să se îmbrâncească, cu fanii României. Astfel că a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine.

ADVERTISEMENT

Tot în urma unui conflict cu suporterii români, unul dintre membrii staff-ului Armeniei a fost eliminat de „centralul” Orsato.

Mirel Rădoi: „Noi trebuie să câștigăm meciul cu Liechtenstein!”

La finalul partidei cu Armenia, Mirel Rădoi s-a declarat fericit pentru faptul că „tricolorii” au recepționat mesajele sale, de după meciul tur în care Armenia s-a impus. Totodată, selecționerul a atras atenția la faptul că România este obligată să câștige și următoarele două meciuri, cu Islanda și Liechtenstein.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că am înțeles cu toții mesajele după meciul tur. Într-adevăr, un stadion senzațional. Mi-am adus aminte de acea perioadă de nouă ani când au început să strige numele meu.

A trebuit să acceptăm că adversarul nu mai are nimic de pierdut și le-am explicat că vor juca cu doi atacanți. Era clar că ușor ne va împinge către propria poartă. Am gestionat foarte bine, au fost câteva momente în care au părut periculoși, dar e normal, și adversarii au calitate.

ADVERTISEMENT

În unele momente am reușit să acoperim diferența de valoare între naționala României și naționala Germaniei. Cred că de aici încolo acesta va trebui să fie cursul normal. Așteptările de acum vor fi și mai mari. Ei singuri din momentul de față și-au ridicat barierele foarte sus.

Sunt 90% sigur că în momentul ăsta putem spera la locul 2. Chiar dacă avem două partide, nu avem decât o finală, cea cu Islanda. V-am spus, dacă batem Islanda, apoi nu câștigăm în Liechtenstein, cu tot respectul pentru ei, nu avem ce căuta nici măcar la baraj.

Dacă depinde calificarea la baraj de meciul cu Liechtenstein și nu suntem în stare să câștigăm, jucătorii trebuie să își arunce ghetele, eu arunc legitimația de antrenor. Nu mă interesează, pot să intre și spectatorii pe teren, noi trebuie să câștigăm! Dacă pierdem, rămânem în Liechtenstein.

Din ce știu, meciul cu Islanda se va disputa tot aici (n.r. pe stadionul „Steaua”)”, a spus Mirel Rădoi, la finalul partidei cu Armenia.

ADVERTISEMENT