Scandal monstru! Rotaru ameninţă: “RETRAG echipa din campionat!”

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
23/08/2016, 00:07
Scandal monstru! Rotaru ameninţă: “RETRAG echipa din campionat!”

Mihai Rotaru, finanţatorul CS U Craiova, a luat foc la finalul partidei cu ACS Poli. Omul de afaceri a declarat că este dispus să retragă echipa din campionat dacă arbitrajele nu vor fi corecte.

Noi vrem să jucăm fotbal, să facem spectacol. Rezultatul partidei a fost viciat de arbitrii. Vom plăti o amendă că nu am trimis oameni la interviuri, nici o problemă. Dacă în acest mod vom curăţa arbitrajul, aşa vom proceda şi în etapele următoare.

Poate ne retragem şi din campionat. Craiova este susţinută din bani privaţi. La scorul de 1-1 am avut penalty clar. Noi îl ţinem pe Madson pe bancă în aşa fel încît tinerii fotbalişti români să aibă şansa să joace. Am investit foarte mulţi bani”, a spus Rotaru.

CS U Craiova a pierdut partida cu ACS Poli Timişoara, scor 2-3. Oltenii nu au trimis pe nimeni la interviurile de după partidă, iar clubul riscă o sancţiune drastică.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×