FANATIK.RO a schimbat materialul italienilor! Corriere îşi cere scuze!

scandal, nicolae negrila, Corriere della Sera

Cei de la Corriere della sera au rectificat informaţia de pe site-ul oficial după materialele apărute pe FANATIK.RO. Acum, site-ul cotidianului italian nu mai conţine video-ul cu românul care cerşeşte în Roma, în schimb publică dezminţirea, afirmând că Nicolae Negrilă trăieşte în România şi nu are nicio legătură cu "impostorul", aşa cum îl numesc acum pe Gheorghe Nicolae.

"Omul minte. El spune tuturor că este Nicolae Negrilă, fost star al fotbalului românesc, poreclit Negoro, care trăieşte liniştit în România", este prima frază a materialului, al cărui titlu este acum "Românul impostor care jonglează la semafoarele din Roma". Materialul video nu mai există în acest moment pe site-ul celor de la Corriere della Sera.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Scandalul cu Negrila s-a terminat cu anunţul italienilor

"De cele mai multe ori poate fi găsit pe strada Leon IV, lângă Museul Vaticanului, în Roma. Când se face roşu la semafor se duce pe mijlocul străzii şi începe să jongleze mingea cu capul. Le spune tuturor celor care îl întreabă că este Nicolae Negrilă, cunoscut ca "Negoro", un fost jucător român celebru, însă nu este adevărat", este anunţul italienilor.

Nicolae Negrilă are 63 de ani şi a jucat aproape toată cariera pentru Univeristatea Craiova, între 1973 şi 1988! A mai bifat doar un sezon la Jiul Petroşani înainte de a se retrage din fotbal. Negrilă a adunat 28 de selecţii pentru echipa naţională a României, pentru care a reuşit să marcheze şi un gol. Negrilă a marcat golul decisi contra nemţilor de la Kaiserslautern, care a calificat pe Universitatea Craiova în semifinalele Cupei UEFA, prima performanţă de acest gen a unei echipe de club din România.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Vezi aici ce spune Nicolae Negrilă, în exclusivitate pentru FANATIK.RO! 

Vezi aici VIDEO realizat de italieni cu "impostorul de la Roma"!

Vezi aici adevărata poveste a "impostorului de la Roma"! "Falsul Negrilă" şi întâlnirea cu Adi Mutu! 

Vezi aici interviul cu jurnalistul care a realizat materialul cu "impostorul de la Roma". Ce spune acum

Vezi aici ce spune fiul "impostorului de la Roma", fost fotbalist la Universitatea Craiova! 

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933