Fotbal intern

Neconvocaţii fac SCANDAL. Tunurile pe Iordănescu: “Şi-a bătut joc de noi! Sănmărtean, Chiricheş, Chipciu şi Raţ nu au ce să caute la naţională!”

UPDATE 11.24: La fel de supărat pentru decizia pe care Iordănescu a luat-o faţă de Andrei Ivan s-a arătat şi tatăl acestuia, Daniel Ivan....
03.06.2016 | 00:02
Neconvocatii fac SCANDAL Tunurile pe Iordanescu Sia batut joc de noi Sanmartean Chiriches Chipciu si Rat nu au ce sa caute la nationala
ADVERTISEMENT

UPDATE 11.24: La fel de supărat pentru decizia pe care Iordănescu a luat-o faţă de Andrei Ivan s-a arătat şi tatăl acestuia, Daniel Ivan.

“Este o dezamăgire totală, dar nu putem face nimic. Noi presimţeam că nu va fi oprit încă de acum două săptămâni, am avut multe semnale venite dinspre Bucureşti. Mă deranjează şi faptul că Iordănescu l-a chemat pe Andrei de la Craiova ca să stea de vorbă cu el doar un minut, cît i-a transmis că nu este oprit în lot. I-a spus aşa: «Trebuie să lăsăm acasă cinci băieţi şi nu pot să te iau». L-a pus degeaba pe drumuri…

ADVERTISEMENT

Nu putea să-i dea un mesaj pe telefon şi să-i spună, să nu mai facă atîtea sute de kilometri? Nici nu-mi vine să mă mai uit acum la Euro. O să fie vai şi amar cu România la Euro, o să vedeţi. Iordănescu vine cu coada între picioare, vă spun eu! L-a luat pe Chiricheş, care a gafat la trei goluri cu Ucraina… Nu are ce să mai caute la naţională Chiricheş, Sânmărtean, Raţ, Chipciu. Sunt slabi de tot”, a spus pentru Gazeta Sporturilor tatăl atacantului de la CS U Craiova.

……………………………………………..

Silvian Cristescu, team-managerul clubului CS U Craiova a declarat pentru FANATIK.RO că era mult mai mai bine dacă oficialii echipei sale nu le-ar fi permis în iarnă jucătorilor din Bănie să meargă în cantonamentul din Turcia aşa cum au procedat cei de la Steaua.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan, 19 ani, unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din Liga I  nu a fost selecţionat de către Anghel Iordănescu în lotul pentru Euro, iar Silvian Cristescu, oficialul celor de la CS U Craiova a pus tunurile pe Anghel Iordăenscu şi pe cei de la FRF.

“Iordănescu este total depăşit!”

“Nu se poate aşa ceva! Acum am ajuns la concluzia că am fost fraierii campionatului, iar cei de la Steaua au fost băieţii deştepţi. Ei nu şi-au lăsat jucătorii în cantonamentul din Turcia, iar la EURO, de la Steaua, tot merg patru jucători. Noi am fost băieţi buni cu nea Puiu şi i-am lăsat pe Vătăjelu, Mateiu, Ivan, iar cînd să culegem şi noi roadele pentru turneul final am rămas cu ochii în soare. Au uitat cînd nea Puiu se plîngea pe la televizor cu jucătorii de la Steaua, iar Craiova trimitea fără probleme jucătorii în Turcia”, şi-a început discursul Cristescu, În continuare acesta a declarat;

ADVERTISEMENT

După părerea mea Iordănescu a început să fie total depăşit de situaţie. Asta este impresia mea şi am foarte multe argumente. S-au întîmplat în ultima luna la naţională foarte multe evenimente, iar nea Puiu lasă dovadă că e de decor pe acolo. Alţii decid în cadrul echipei naţionale. Cei de la FRF şi-au bătut joc de noi. I-am rugat să ni-l lase pe Ivan la ultimele trei meciuri unde aveam mare nevoie de el, dar nici pînă acum nu am primit vreun răspuns oficial.

Ne putem gîndi că am ratat obiectivul participării în cupele europene şi din cauza celor de la FRF. În iarnă noi i-au lăsat la lot pe Vătăjelu, Ivan şi Mateiu, nu s-au pregătit cu noi, iar apoi Craiova a ratat obectivele. Acum s-au comportat cu noi foarte urît, iar în plus de asta l-au lăsat acasă şi pe Andrei Ivan. Nu înţeleg de ce l-au mai cărat prin italia? Cum poţi să spus că el nu are experinţă? Băiatul asta are doar 19 ani. Nu de acum începe să capete experienţă?”, a încehiat Cristescu.

ADVERTISEMENT