ADVERTISEMENT
Nicio categorie

SCANDAL! Olăroiu, criticat DUR de o vedetă din Emirate!

Cosmin Olăroiu este noul selecţioner al Arabiei Saudite, negocierile cu oficialii federaţiei saudite fiind destul de dure. Oli a fost la un pas să renunţe, însă a fost întors din drum şi...
Autor: Marian Popovici | 24.12.2014 | 10:46
SCANDAL! Olăroiu, criticat DUR de o vedetă din Emirate!

Cosmin Olăroiu este noul selecţioner al Arabiei Saudite, negocierile cu oficialii federaţiei saudite fiind destul de dure. Oli a fost la un pas să renunţe, însă a fost întors din drum şi convins să continue. Astfel, antrenorul român va renunţa la Al Ahli Dubai, clubul din Emirate pe care îl antrenează. 

ADVERTISEMENT

Vedeta lui Al Ahli, brazilianul Grafitte, în trecut la Wolfsburg, l-a pus la zid pe Olăroiu spunînd: “Refuz să plec de la Al-Ahli. Iubesc şi respect acest club. Nu sînt accidentat, aşa cum unii spun. Sînt complet pregătit să dau totul, dar antrenorul m-a scos din lot. Chiar şi aşa, sînt pregătit să lupt. Am dat multe pentru Al-Ahli şi nu meritam să fiu tratat aşa”, a spus Grafite pentru presa arabă, citată de ziare.com.

Grafitte a ajuns la 35 de ani şi a marcat 4 goluri în cele 13 meciuri jucate în acest sezon. Al Ahli este campioana en-titre în Emiratele Arabe Unite, dar acest sezon este unul modest, echipa fiind abia la mijlocul clasamentului.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!