Fotbal intern

Scandal pe aeroportul din Craiova! „Gogoașă”, săltat de poliție după o confruntare cu rivalii din Liga 1

13.12.2020 | 17:54
Scandal pe aeroportul din Craiova Gogoasa saltat de politie dupa o confruntare cu rivalii din Liga 1
Scandal pe aeroportul din Craiova! „Gogoașă”, săltat de poliție după o confruntare cu rivalii din Liga 1
ADVERTISEMENT

Rivalitate la cote maxime între suporterii celor două echipe din Craiova. Duminică, 13 decembrie, Andrei Preda, poreclit „Gogoașă”, unul dintre liderii Peluzei Sud 97, a fost ridicat de poliție pe Aeroportul din Craiova.

Conform prosport.ro, fostul portar al echipei lui Adrian Mititelu se pregătea să plece în străinătate, dar pe aeroportul din Bănie a dat nas în nas cu vicecampioana României, care urma să meargă la Arad, acolo unde are meci cu UTA.

ADVERTISEMENT

Martorii oculari au relatat că Andrei Preda a început să îi înjure pe membrii staff-ului echipei patronate de Mihai Rotaru. Cel care a încercat să aplaneze conflictul a fost managerul Universității Craiova, Ovidiu Costeșin.

Scandal pe Aeroportul din Craiova. „Gogoașă” a fost luat de poliție

La scurt timp după izbucnirea scandalului au apărut la fața locului și polițiștii, care l-au reținut pe „Gogoașă” pentru a oferi câteva declarații.

ADVERTISEMENT

Fostul portar al celor de la FC U Craiova i-a acuzat de trădare pe toți membrii delegației vicecampioanei României, în special pe cei care au fost în trecut și angajații lui Adrian Mititelu.

Nu este primul conflict pe care Andrei Preda îl are cu rivalii din oraș. În 2013, pe vremea când „Gogoașă” încă apăra poarta lui FC U Craiova, acesta a fost acuzat de Silvian Cristescu și de Mihăiță Pleșan că a sărit la bătaie și i-a lovit, la meciul direct dintre cele două formații craiovene, care s-au duelat pe vechiul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Adrian Mititelu se întoarce pe „Ion Oblemenco”

Fanii lui FC U Craiova abia așteaptă luna februarie a anului viitor. Va fi luna în care echipa lor favorită va avea dreptul să joace din nou pe stadionul „Ion Oblemenco”, după ce va fi votat noul protocol de închiriere al arenei din Bănie.

Începând cu februarie 2021 va fi inclus și un tarif pentru disputarea meciurilor din al doilea eșalon pe Oblemenco, tarif care nu exista până acum.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova este campioană de iarnă în Liga 2. Echipa lui Dan Dumitru Vasilică are 30 de puncte, cu patru mai multe decât principalele urmăritoare, Viitorul Pandurii Tg. Jiu și Rapid.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – Universitatea Craiova : 1,87 este cota pentru „sub 2,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT