Sport

Scandal pe bilete la derby-ul Olteniei! Peluza Nord: “FCU a propus ca galeriile oaspeţilor să nu participe la cele două meciuri”

Se încing spiritele înainte de derby-ul Olteniei, după ce ultrașii de la Peluza Nord îi acuză pe cei de la FC U Craiova 1948 că vor ca meciurile directe să se desfășoare fără cele două galerii prezente pe stadion.
27.09.2021 | 13:57
Scandal pe bilete la derbyul Olteniei Peluza Nord FCU a propus ca galeriile oaspetilor sa nu participe la cele doua meciuri
Universitatea Craiova-FC U Craiova 1948, meciul orgoliilor din etapa cu numărul 26 din Liga 1
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 este duelul-șoc al etapei a 11-a din Casa Pariurilor Liga 1, care se va disputa pe stadionul „Ion Oblemenco” duminică, 3 octombrie, de la ora 21.00.

Cu toate acestea, sunt șanse mari ca partida să se desfășoare cu un număr foarte mic de spectatori din cauza restricțiilor pricinuite de explozia de cazuri de COVID-19. Meciurile din Casa Pariurilor Liga 1 se vor desfășura începând de luni, 27 septembrie, cu doar 30% din capacitate.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord Craiova râde de rivala din oraș înainte de derby-ul Olteniei: „Vor să ofere doar 450 de bilete”

Ultrașii care susțin echipa lui Mihai Rotaru îi acuză pe cei de la FC U Craiova 1948 că nu vor să respecte înțelegerea legată de biletele la meciurile directe: „Vindeţi bilete la Nord, impostorilor!!! Încă de la începutul sezonului reprezentanții mititeilor și cei ai Universității Craiova și-au dat acordul să pună la dispoziție suporterilor câte o peluză întreagă la meciurile directe”.

Captură postare Facebook Peluza Nord Craiova
Captură postare Facebook Peluza Nord Craiova.

Suporterii de la Peluza Nord îi bat obrazul rivalei din oraș, mai ales că Universitatea Craiova nu a mai vândut bilete la peluza opusă tocmai din această cauză: „Asta a fost și motivul pentru care Știința nu a mai vândut abonamente la peluza opusă galeriei”.

ADVERTISEMENT

Conform ultrașilor echipei lui Laurențiu Reghecampf, cei de la FC U ar fi propus în urmă cu câteva zile ca derby-ul Olteniei să se desfășoare fără cele două galerii: „Între timp, loviți de realitatea că sunt aproape inexistenți în orașul Craiova, mititeii s-au răzgândit, c*c*ți pe ei de frica de a se face de râs și au propus, cu câteva zile în urmă, inclusiv ca galeriile oaspeților să nu participe la cele două meciuri”.

Acuze dure la adresa celor de la FC U Craiova: „Între 1000 și 2000 de oameni care primesc bilete cadou nici măcar nu vin la stadion”

Peluza Nord Craiova nu s-a oprit aici și a continut să își umilească rivala din oraș, acuzându-i că oferă mii de bilete gratuite la meciurile de pe teren propriu, însă tot nu strâng fani la stadion: „Panica lor provine din faptul evident că nu vor avea de unde să aducă destui cai în peluza mititelu încât să nu fie ridicoli având în vedere că la fiecare meci undeva între 1000 și 2000 de oameni care primesc bilete cadou nici măcar nu vin la stadion”.

ADVERTISEMENT

Astfel, FC U Craiova 1948 ar fi propus ca fanii oaspeților să primească doar 450 de bilete, deși conform reglementărilor ar putea să ofere până la 2000 de bilete: „Lovindu-se de refuzul reprezentanților Științei la propunerea lor jenantă, despre care au și insistat să nu se afle public, spun acum că vor să ofere doar 450 de bilete la Nord suporterilor Științei, deși pot să ofere respectând înțelegerea și regulile actuale aproape 2000”.

Fanii șochează și îi îndeamnă pe suporterii Universității Craiova să nu își cumpere bilete la derby-ul Olteniei până când situația nu va fi lămurită oficial: „Clona familiei mititelu știe că orașul nu o suportă și caută acum tot felul de stratageme pentru a limita proporțiile rușinii care o așteaptă duminică.

ADVERTISEMENT

Îndemnăm suporterii Științei la calm și insistăm să nu își cumpere bilete până când nu o să vină un anunț oficial din partea clubului sau a peluzei în care să se anunțe unde o să stăm la meci. Absolut toate zonele stadionului sunt încă variante posibile! VINDEȚI BILETE LA NORD, impostorilor!!!”, anunță suporterii celor de la Universitatea Craiova într-un comunicat postat pe pagina lor oficială de Facebook.

„Derby-ul Olteniei” s-ar putea disputa fără spectatori

Situația ar putea fi și mai dramatică, iar dacă numărul de cazuri va depăși 6 la mia de locuitori, partida ar putea să se dispute doar cu porțile închise, mai ales că această rată de incidență este în creștere în județul Dolj și în muncipiul Craiova.

Duminică, 26 septembrie, rata de incidență a ajuns la Craiova la cifra de 4,62, cu 2,0% mai mult decât în urmă cu doar șase zile, iar numărul de cazuri este în continuă creștere.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Dinamo: 1,62 este cota pentru „1 solist și peste 1,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le...
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le storcesc pe față!”. De ce se ferește total, ca să nu-și distrugă vocea?