Sport

Scandal pe bilete la derby-ul Olteniei! Peluza Nord: “FCU a propus ca galeriile oaspeţilor să nu participe la cele două meciuri”

Se încing spiritele înainte de derby-ul Olteniei, după ce ultrașii de la Peluza Nord îi acuză pe cei de la FC U Craiova 1948 că vor ca meciurile directe să se desfășoare fără cele două galerii prezente pe stadion.
27.09.2021 | 13:57
Scandal pe bilete la derbyul Olteniei Peluza Nord FCU a propus ca galeriile oaspetilor sa nu participe la cele doua meciuri
Universitatea Craiova-FC U Craiova 1948, meciul orgoliilor din etapa cu numărul 26 din Liga 1
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 este duelul-șoc al etapei a 11-a din Casa Pariurilor Liga 1, care se va disputa pe stadionul „Ion Oblemenco” duminică, 3 octombrie, de la ora 21.00.

Cu toate acestea, sunt șanse mari ca partida să se desfășoare cu un număr foarte mic de spectatori din cauza restricțiilor pricinuite de explozia de cazuri de COVID-19. Meciurile din Casa Pariurilor Liga 1 se vor desfășura începând de luni, 27 septembrie, cu doar 30% din capacitate.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord Craiova râde de rivala din oraș înainte de derby-ul Olteniei: „Vor să ofere doar 450 de bilete”

Ultrașii care susțin echipa lui Mihai Rotaru îi acuză pe cei de la FC U Craiova 1948 că nu vor să respecte înțelegerea legată de biletele la meciurile directe: „Vindeţi bilete la Nord, impostorilor!!! Încă de la începutul sezonului reprezentanții mititeilor și cei ai Universității Craiova și-au dat acordul să pună la dispoziție suporterilor câte o peluză întreagă la meciurile directe”.

Captură postare Facebook Peluza Nord Craiova
Captură postare Facebook Peluza Nord Craiova.

Suporterii de la Peluza Nord îi bat obrazul rivalei din oraș, mai ales că Universitatea Craiova nu a mai vândut bilete la peluza opusă tocmai din această cauză: „Asta a fost și motivul pentru care Știința nu a mai vândut abonamente la peluza opusă galeriei”.

ADVERTISEMENT

Conform ultrașilor echipei lui Laurențiu Reghecampf, cei de la FC U ar fi propus în urmă cu câteva zile ca derby-ul Olteniei să se desfășoare fără cele două galerii: „Între timp, loviți de realitatea că sunt aproape inexistenți în orașul Craiova, mititeii s-au răzgândit, c*c*ți pe ei de frica de a se face de râs și au propus, cu câteva zile în urmă, inclusiv ca galeriile oaspeților să nu participe la cele două meciuri”.

Acuze dure la adresa celor de la FC U Craiova: „Între 1000 și 2000 de oameni care primesc bilete cadou nici măcar nu vin la stadion”

Peluza Nord Craiova nu s-a oprit aici și a continut să își umilească rivala din oraș, acuzându-i că oferă mii de bilete gratuite la meciurile de pe teren propriu, însă tot nu strâng fani la stadion: „Panica lor provine din faptul evident că nu vor avea de unde să aducă destui cai în peluza mititelu încât să nu fie ridicoli având în vedere că la fiecare meci undeva între 1000 și 2000 de oameni care primesc bilete cadou nici măcar nu vin la stadion”.

ADVERTISEMENT

Astfel, FC U Craiova 1948 ar fi propus ca fanii oaspeților să primească doar 450 de bilete, deși conform reglementărilor ar putea să ofere până la 2000 de bilete: „Lovindu-se de refuzul reprezentanților Științei la propunerea lor jenantă, despre care au și insistat să nu se afle public, spun acum că vor să ofere doar 450 de bilete la Nord suporterilor Științei, deși pot să ofere respectând înțelegerea și regulile actuale aproape 2000”.

Fanii șochează și îi îndeamnă pe suporterii Universității Craiova să nu își cumpere bilete la derby-ul Olteniei până când situația nu va fi lămurită oficial: „Clona familiei mititelu știe că orașul nu o suportă și caută acum tot felul de stratageme pentru a limita proporțiile rușinii care o așteaptă duminică.

ADVERTISEMENT

Îndemnăm suporterii Științei la calm și insistăm să nu își cumpere bilete până când nu o să vină un anunț oficial din partea clubului sau a peluzei în care să se anunțe unde o să stăm la meci. Absolut toate zonele stadionului sunt încă variante posibile! VINDEȚI BILETE LA NORD, impostorilor!!!”, anunță suporterii celor de la Universitatea Craiova într-un comunicat postat pe pagina lor oficială de Facebook.

„Derby-ul Olteniei” s-ar putea disputa fără spectatori

Situația ar putea fi și mai dramatică, iar dacă numărul de cazuri va depăși 6 la mia de locuitori, partida ar putea să se dispute doar cu porțile închise, mai ales că această rată de incidență este în creștere în județul Dolj și în muncipiul Craiova.

Duminică, 26 septembrie, rata de incidență a ajuns la Craiova la cifra de 4,62, cu 2,0% mai mult decât în urmă cu doar șase zile, iar numărul de cazuri este în continuă creștere.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Dinamo: 1,62 este cota pentru „1 solist și peste 1,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT