Sport

E iar scandal pe bilete la derby-ul Olteniei. Universitatea Craiova a anunțat de unde și în ce condiții pot fi achiziționate tichetele pentru meciul cu FC U

Se încing din nou spiritele în Oltenia. Oficialii Universității Craiova au anunțat de unde și în ce condiții își pot procura fanii bilete pentru derby-ul cu rivala FC U Craiova.
07.02.2022 | 18:16
E iar scandal pe bilete la derbyul Olteniei Universitatea Craiova a anuntat de unde si in ce conditii pot fi achizitionate tichetele pentru meciul cu FC U
Fotbalistii craioveni salută publicul. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a anunțat că a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FC U Craiova, însă a impus și condiții pentru ca fanii să își poată procura tichetele de acces.

Organizatorii partidei din 14 februarie vor să se asigure că în tribune vor avea mai mulți susținători decât echipa patronată de familia Mititelu.

ADVERTISEMENT

Au prioritate fanii care au fost pe stadion la meciul U Craiova – CFR Cluj și abonații clubului lui Mihai Rotaru

Derby-ul Olteniei, episodul 2 de la revenirea trupei lui Adrian Mititelu în primul eșalon, va fi la fel de încins precum primul, măcar în rândul suporterilor.

Reprezentanții Universității vor să se asigure că fanii lor vor fi mai mulți decât cei ai FC U Craiova și și-au luat măsuri de ”ptotecție”.

ADVERTISEMENT

Astfel, prioritate la achiziționarea biletelor pentru derby-ul din Bănie vor avea fanii echipei CS U, care și-au susținut echipa și la meciul cu campioana CFR Cluj. Aceasta nu a singura ”condiționare”.

”Biletele pentru meciul cu FCU s-au pus în vânzare. Ele sunt disponibile la magazinul oficial din Electroputere Mall și magazinul mobil din centru și, în primă fază, doar pentru cei care au achiziționat bilet la meciul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Aceștia pot achiziționa maxim două bilete în baza tichetului de la meciul cu ardelenii. De asemenea, abonații clubului nostru pot cumpăra un bilet suplimentar.

Suporterii care vor solicita bilete trebuie să se prezinte cu tichetul de la meciul cu CFR Cluj sau abonamentul”, au transmis cei de la CS U, printr-un comunicat pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Fanii au ripostat și cer ca biletele să fie vândute la liber, pe rețelele de tiketing

Problemele generate de vânzarea biletelor nu sunt o noutate în Craiova. La meciul tur, gazdele, cei de la FC U Craiova, au evitat să scoată la vânzare tichete tocmai pentru ca fanii lor să nu fie depășiți numeric de cei ai CS U.

Pentru a evita încă o sesiune de tensiuni, suporterii și-au exprimat public dezacordul față de modalitatea aleasă de cei de la CS Universitatea de a vinde bilete pentru derby.

”Nu sunt de acord cu modul de vânzare al biletelor, lăsați biletele și pe Eventim, oricum ei nu au mai mult de 2.000 de suporteri, nu știu dacă sunteți fair-play față de suporterii care achiziționează meci de meci biletele online, nefiind din Craiova!”, a scris un fan.

”Pai dacă lasă așa o să vina cei din galeria lui Mititelu, infiltrați pe la t2 și or să facă scandal”, și-a exprimat îngrijorarea un alt suporter.

”De ce nu ați anunțat asta la finalul meciului cu CFR prin crainicul din stadion? Multă lume a aruncat biletele după meci, acum ce fac acei oameni care au fost la meci dar nu mai au biletele ?”, se întreabă unul dintre admiratorii echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT