Fotbal intern

Scandal pe casa lui Cornel Dinu. “Nu l-am dat aiurea în judecată”

27.08.2018 | 18:28
Scandal pe casa lui Cornel Dinu Nu lam dat aiurea in judecata
Scandal pe casa lui Cornel Dinu. "Mister" pe banca echipei lui de suflet din Ştefan cel Mare

Scandal pe casa lui Cornel Dinu. Cornel Ţălnar, finul fostului mare jucător şi antrenor al lui Dinamo a dezvăluit pentru FANATIK.RO că a fost nevoit să îşi caute dreptatea la Tribunal deoarece “Procurorul” nu a mai dorit să îi înapoieze apartamentul care îi aparţinea conform actelor pe care susţine că le are în favoarea sa.

Apartamentul situat în zona Moşilor din Bucureşti, în care a locuit o perioadă Cornel Dinu, dar şi fiul acestuia, a devenit subiect de scandal între fostul mare fotbalist al lui Dinamo şi finul său Cornel Ţălnar. Deşi toată lumea din fotbalul românesc cunoştea faptul că între cei doi există o mare prietenie, totuşi de ceva timp lucrurile nu mai stau deloc aşa.

Într-un interviu acordat pentru FANATIK.RO, în momentul în care a împlinit 70 de ani,“Procurorul” a dezvăluit printre multe altele şi din ce motiv a intrat în conflict cu unul dintre oamenii la care a ţinut foarte mult. ”Un an în care am avut niște discuții cu destinul meu, în sensul că a fost și un an de suferință, în special din cauza insuficienței cardiace, cu complicația care a însemnat fibrilație, și un an în care le spun sincer prietenilor mei că mă gândeam că dacă apuc 70 de ani s-ar putea să merg mai departe. Și am avut chiar o încercare în sensul ăsta, acum două luni, când am făcut o criză din nou și s-a redescoperit accentuată insuficiența cardiacă, dar iată că Dumnezeu m-a adus la 70 de ani și m-a adus și în situația în care, după o lună și ceva, tratamentul îmi dă o stare destul de bună, să dea Dumnezeu să dureze.

Țălnar, finul pe care l-am ajutat eu, că l-am pus antrenor de vreo șase ori, în ’91, toți prietenii știu asta, i-a dat nevastă-mea 10.000 de dolari pe un apartament pe Moșilor și, fiind juristă, i-a luat actele originale… noi n-am folosit apartamentul, l-am renovat când s-a însurat fi-miu, în 2011, a stat el vreo doi ani, am stat și eu când am renovat casa de lângă Televiziune, am închiriat vreo doi ani, și acum m-a dat în judecată că e apartamentul lui”, şi-a început Dinu discursul.

Scandal pe casa lui Cornel Dinu. Cornel Ţălnar alături de naşul său într-o conferinţă de presă
Scandal pe casa lui Cornel Dinu. Cornel Ţălnar alături de naşul său într-o conferinţă de presă

“Este cea mai mare decepţie a mea”

În continuare. Cornel Dinu a dezvăluit şi cât a ajuns să cheltuie cu avocaţii după ce s-a trezit dat în judecată de către Cornel Ţălnar.Loviturile vin de la cei apropiați, cărora le faci bine… Sunt în stare să-ți bage cuțitul pe la spate… probabil și din sălbăticia societății de azi, care este pur materială. Și i-am făcut atât bine, i-am fost naș la biserică, i-am botezat copilul… Cât a trăit Geta, soția lui, care era o icoană, nu a zis nimic… și după ce a murit ea, anul trecut, fi-su, pe care l-am botezat, dar care se pare că e toxicodependent, a venit prin februarie «Nănașule, să vorbim de apartament», ce apartament, mă, nu vă e rușine?! Și m-am trezit cu citație, după 26 de ani sunt târât prin tribunale, mă costă 150 de milioane avocatul… Îți dai seama… Este cea mai mare decepție a vieții mele… Nu m-am așteptat la un om căruia i-am făcut atâta bine să fie atât de mârșav. Dar asta-i viața…”, a spus Dinu.

Scandal pe casa lui Cornel Dinu. Cornel Ţăşmar pe vremea în care antrena pe Dinamo
Scandal pe casa lui Cornel Dinu. Cornel Ţăşmar pe vremea în care antrena pe Dinamo

Scandal pe casa lui Cornel Dinu. “Nu l-am dat degeaba în judecată!”

Contactat de FANATIK.RO pentru a comenta acuzele care i-au fost aduse de către Cornel Dinu, Cornel Ţălnar a mărturisit că nu doreşte să ducă o luptă şi prin presă cu naşul său. “Cornel Dinu este naşul meu şi o să îl iubesc toată viaţa mea. Nu mă interesează dacă acum mă crede sau nu. Dar nu vreau să duc o luptă cu el şi prin presă pentru că nu mă avantajează deloc şi nici nu doresc. Eu nu am vorbele la mine aşa cum le are el şi îmi ajunge că mă lupt cu el în instanţă. Însă am fost nevoit să îl dau în judecată. Ce era să mai fac dacă nu mă mai înţelegeam deloc cu el pe apartametnul meu? Ce bani mi-a dat? Hai să fim serioşi! Nu vreau să mai vorbesc despre aşa ceva. Să lăsăm judecătorii să decidă cine are dreptate.

Dar voi credeţi că dacă eu nu aveam actele de partea mea mai eram nebun să îl dau în judecată? Nu l-am dat aiurea în judecată. Voi credeţi că dacă eu nu eram sigur pe acte mă mai duceam aşa ca prostul să mă judec? E treaba lui ce a spus despre fiul meu şi despre mine, dar nu o să mă auziţi pe mine că o să mă apuc să îl jignesc prin presă. Nu vreau să le dau unora satisfacţie”, a încheiat Ţălnar.