Revista FANATIK

Scandal pe drepturile TV! Tensiune la LPF: „O să omorâți fotbalul!” Culisele scandalului, în revista FANATIK!

28.02.2019 | 15:29
Scandal pe drepturile TV Tensiune la LPF O sa omorati fotbalul Culisele scandalului in revista FANATIK

A apărut un nou număr din revista FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! Pachet de excepție: 72 de pagini la doar 6 lei! Revista FANATIK plus Calendarul sportiv al anului 2019! Vrei exclusivități explozive? Dezvăluiri în premieră? Reportaje emoționante? Interviuri incendiare? Sfaturi pentru pariori? Le ai pe toate în noul număr al revistei FANATIK! Acum la toate chișcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești…

Povestea lui „Messi de România”, spusă de părinții săi… Ce face cel mai bine plătit fotbalist din Liga I în loc să „toace” gazonul și la ce salariu fabulos va ajunge în vară… „Hatereală” la vârf în sportul românesc, s-ar mânca de vii unii pe alții! Câte mașini și ce mărci are Simona Halep în garaj… Cum arată Inna la 32 de ani, pe o plajă din Miami și ce sport face… Sunt numai câteva dintre subiectele pe care le poți citi în ultimul număr al revistei FANATIK!

Scandal pe drepturile TV! Tensiune la LPF: „O să omorâți fotbalul!” Culisele scandalului, în revista FANATIK!

Începutul lui 2019 a fost unul care a pus pe jar Liga Profesionistă de Fotbal. Principalul atu care a dus la câştigarea alegerilor din 2017 de către Gino Iorgulescu pare că îi scapă acestuia printre degete. Este vorba despre contractul drepturilor TV. Preşedintele LPF le-a garantat formaţiilor din prima divizie că vor primi în continuare aceeaşi sumă de bani, 27,5 milioane de euro, net! Doar că socoteala lui Gino nu se mai pupă cu cea a televiziunilor!

Toate culisele scandalului pe drepturile TV pentru Liga I Betano, în ultimul număr al revistei FANATIK! Ce oferă televiziunile, ce vrea LPF
Toate culisele scandalului pe drepturile TV pentru Liga I Betano, în ultimul număr al revistei FANATIK!

La sfârșitul acestui campionat expiră vechiul contract pentru drepturi TV, iar Digi şi Telekom au simţit „oportunitatea”. Drept care au făcut, braț la braț, o ofertă-şoc, care a ridicat tensiunea la cote maxime în birourile de la LPF. Președintele Ligii, Gino Iorgulescu a răbufnit: „O să omorâți fotbalul!”. Toate culisele scandalului le poți afla în ultimul număr al revistei FANATIK!

Gino Iorgulescu, președintele LPF, se bate „la baionetă” cu televiziunile care oferă... cât oferă află din ultimul număr al revistei FANATIK! Cum contraatacă LPF!
Gino Iorgulescu, președintele LPF, se bate „la baionetă” cu televiziunile care oferă… cât oferă află din ultimul număr al revistei FANATIK!

Nu uita: a apărut un nou număr al revistei FANATIK! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini în revistă PLUS 24 în suplimentul în care găsești toate evenimentele sportive ale anului 2019! 72 de pagini în total, la numai 6 lei! Revistă și supliment la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

27.500.000 de euro, net, primesc cluburile din Liga I Betano drepturi TV de la Intel Sky Broadcast (ISB), deșinătorul acestora