News

Scandal pe holurile Parlamentului. ”Băi papagalule, nu mai vorbi cu mine.” Doi deputaţi, la un pas de bătaie. Video

24.03.2021 | 17:23
Scandal pe holurile Parlamentului Bai papagalule nu mai vorbi cu mine Doi deputati la un pas de bataie Video
ADVERTISEMENT

Scandal pe holurile Parlamentului după adoptarea proiectului care desfiinţează SIIJ. Deputatul AUR, Dan Tănasă, şi un deputat USR-PLUS s-au jignit ca la ușa cortului și au fost la un pas de bătaie.

Cei doi protagoniști au creat un spectacol picant pe holurile din Parlament. S-au îmbrâncit şi s-au înjurat în contextul desfiinţării secţiei speciale de investigare a magistraţilor.

ADVERTISEMENT

S-au folosit apelative precum ”paduche”, ”papagal” și ”zero barat”. ”Domnul deputat a venit spre mine, m-a ameninţat. Eu cum trebuia să reacţionez?”, a fost replica deputatului AUR, Dan Tănasă.

Doi deputaţi, la un pas de bătaie pe holurile Parlamentului. ”Băi papagalule, nu mai vorbi cu mine.”

Deputatul AUR, Dan Tănasă, şi un deputat USR-PLUS s-au jignit fără nicio jenă pe holurile Parlamentului deși erau filmați de camerele TV.

ADVERTISEMENT
  • “Că ce mă, păduche? Cum adică vii tu spre mine să mă ameninţi? Bă, dispari de aici! Nu auzi ce spun. Îţi ordon să dispari din faţa mea. Nu mai strica aerul. Îţi ordon să faci paşi înainte!”, a afirmat Deputatul AUR, Dan Tănasă, în timpul confictului.

Camera Deputaților a adoptat, astăzi, proiectul de lege pentru desființarea SIIJ, cu 171 de voturi “pentru” și 136 de voturi “împotrivă”. Totuşi, proiectul a fost adoptat cu un amendament, respectiv magistraţii vor putea fi trimişi în judecată doar cu avizul CSM.

ADVERTISEMENT

Doi deputaţi la un pas de bătaie pe holurile Parlamentului: “Că ce mă, păduche” / ”Îţi ordon să dispari din faţa mea”

Deputatul AUR, Dan Tănasă, a fost surprins de camere făcundu-l ”bou” pe parlamentarul de la USR-PLUS. Într-o intervenție la A3, Tănasă a precizat că nu regretă incidentul și că regretă că nu se vede pe imagini și momentul în care a fost provocat.

Eu nu m-am legat de niciun parlamentar USR până nu am fost provocat. Fetițele de la USR au luat un băț și au trezit un câine”, a afirmat Dan Tănasă.

ADVERTISEMENT

”Fetițele de la USR au luat un băț și au trezit un câine”

”Eu nu am un astfel de comportament. Am fost provocat. (…) Colegii de la USR se dau victime. Cel care s-a repezit spre mine a fost fetița asta cu ochelari. 

Eu nu am făcut nimic altceva decât să reacționez la insultele celor de la USR”, a declarat Dan Tănasa.

ADVERTISEMENT