Fotbal intern

Scandal pe tema biletelor destinate fanilor FCSB. Galeria oaspeților nu primise niciun tichet la stadionul din Gruia. A fost nevoie de intervenția oficialilor CFR. EXCLUSIV

02.02.2020 | 19:49
Scandal pe tema biletelor destinate fanilor FCSB Galeria oaspetilor nu primise niciun tichet la stadionul din Gruia A fost nevoie de interventia oficialilor CFR EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj Napoca găzduiește duminică, de la ora 20:00, cel mai încins meci al etapei a 23-a din Liga 1. Campioana CFR primește vizita principalei rivale la titlu, FCSB. Înainte de startul partidei, spiritele s-au încins la casele de bilete, acolo unde suporterii bucureștenilor nu și-au primit, în primă fază, biletele care le erau destinate.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,95 este cota pentru „1 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Scandal la arena din Gruia. Fanii celor de la FCSB nu au primit niciun bilet destinat oaspeților

CFR Cluj și FCSB se duelează duminică în cel mai așteptat meci al debutului de an 2020 în Liga 1. De la partida din ”Gruia” nu vor lipsi fanii celor de la FCSB.

Aceștia au fost la un pas de a nu putea urmări derby-ul din incinta stadionului, după ce gazdele uitaseră inițial să le ofere bilete la meci.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că, înainte de startul derby-ului CFR – FCSB, la arena din Cluj Napoca a izbucnit un mic scandal între suporterii FCSB și organizatori.

Ajunși la stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, fanii celor de la FCSB nu au găsit niciun bilet pregătit de reprezentanții gazdelor. Cei de la CFR nu știau nimic de vreo reciprocitate între cele două cluburi.

ADVERTISEMENT

Nemulțumiți de situația creată și îngrijorați că ar putea rata partida, fanii oaspeților au vociferat la casele de bilete.

În cele din urmă au intervenit o parte din oficialii celor de la CFR Cluj și au rezolvat problema. Aceștia s-au deplasat la casele de bilete și au obținut 200 de tichete pentru vizitatori.

ADVERTISEMENT

Se așteaptă 300 de suporteri în peluza oaspeților

Din informațiile FANATIK, „Peluza roș-albastră” va face deplasarea la Cluj. Aproximativ 100 de fani FCSB au plecat în jurul ore 11:00 din București, dar li se vor alătura și alți „roș-albaștri” din Ardeal.

Din primele informații, aproximativ 300 de suporteri vor ocupa sectorul oaspeților la meciul dintre CFR Cluj și FCSB.

ADVERTISEMENT
Tags: