Fotbal intern

Scandal pe zeci de mii de euro după moartea lui Prodan: “Îţi promit!”

Daniel Prodan a decedat din cauza unui infarct şi a fost înmormîntat, sîmbătă, la Cimitirul Pipera. Fostul fundaş a lăsat în urmă o soţie şi doi copii. Pe parcursul vieţii, Didi a ajutat...
24.11.2016 | 00:02
Scandal pe zeci de mii de euro dupa moartea lui Prodan Iti promit

Daniel Prodan a decedat din cauza unui infarct şi a fost înmormîntat, sîmbătă, la Cimitirul Pipera. Fostul fundaş a lăsat în urmă o soţie şi doi copii. Pe parcursul vieţii, Didi a ajutat foarte multe persoane. Anton Doboş se numără printre acestea. În 2008, Toni a suferit un accident de circulaţia, iar nevasta sa a dat buzna în casa lui Prodan: ”Te rog, dă-mi toţi banii pe care îi ai acum, am nevoie urgenţă pentru operaţiile lui Toni”.

Prodan nu a stat pe gînduri şi i-a dat femeii suma de 40.000 de euro. ”Aşa sînt eu, să-mi ajut prietenul la nevoie, nu concep să îl las să sufere, dacă îl pot ajuta”, susţinea Didi. După ce Doboş s-a însănătoşit, Prodan a încercat să recupereze măcar o parte din sumă. ”Nu-i avem”, ar fi fost, într-o primă fază, reacţia femeii, pentru ca, mai apoi, să completeze: ”Ce, mi-ai dat vreun ban?”. La înmormîntarea lui Prodan, Georgiana şi Toni Doboş au venit, dar au stat retraşi, anunţă libertatea.ro.

Mariana Lăcătuş a decis, însă, să ia atitudine. Şi i-a promis soţiei lui Prodan că va face tot posibilul să intre în posesia banilor pe care familia Doboş a “uitat” să-i dea înapoi. ”Îţi promit, dragă Lici, că voi face tot ce-mi stă în putinţă să recuperezi banii daţi împrumut «fratelui» Tony Doboş! Nu eşti singură, sîntem alături de tine”. Soţia “Fiarei” a mai precizat că ”nu sînt singurii de la care au împrumutat, sîntem mai mulţi foşti colegi (sumele sunt mari)!”.