Fotbal international

Scandal sexual în lotul Serbiei prezent la Mondiale. Vlahovic, trecut pe „linie moartă” pentru că s-a dat la soția unui coleg

Dusan Vlahovic a fost rezervă neutilizată cu Camerun și se speculează că va rata și meciul cu Elveția din pricina unui scandal sexual iscat în cantonamentul Serbiei.
30.11.2022 | 19:52
Scandal sexual in lotul Serbiei prezent la Mondiale Vlahovic trecut pe linie moarta pentru ca sa dat la sotia unui coleg
Vizita partenerelor fotbaliștilor în cantonamentul Serbiei pare a fi declanșat un scandal imens în lot. Foto: instagram @sofijamilo
ADVERTISEMENT

Învinsă de Brazilia, Serbia a remizat, 3-3, cu Camerun. Iar acum trebuie să învingă Elveția pentru a merge mai departe. Numai că atmosfera din lotul sârbilor este una tensionată. Și totul a pornit de la faptul că partenerele fotbaliștilor au primit acceptul de a merge în cantonament, totul terminându-se cu un scandal imens.

Scandal sexual cu Vlahovic, Gudelj și Jovic în prim-plan

Richard Wilson, un jurnalist specializat în fotbalul din spațiul ex-iugoslav, este cel care a scos la iveală toată tărășenia. Folosind și informații apărute în presa din Serbia. Și nu doar în tabloide.

ADVERTISEMENT

Pe scurt, vizita partenerelor fotbaliștilor nu a avut darul de a le oferi fotbaliștilor lui Dragan Stojkovic un boost. Ba dimpotrivă, a tulburat apele.

Și aceasta pentru că Dusan Vlahovic ar fi avut o relație nu tocmai potrivită, ca să ne exprimăm cu perdea, cu soția portarului Predrag Rajkovic.

ADVERTISEMENT

Și, spune Wilson, acest lucru a dus la trecerea pe linie moartă a atacantului lui Juventus. De altfel, acesta a afirmat că este perfect pregătit din punct de vedere fizic pentru a juca, însă nu evoluează ca urmare a deciziei antrenorului Stojkovic.

Mai mult, există informații că gestul lui Vlahovic a stârnit și mânia colegilor. Iar ”revolta” împotriva acestuia este condusă de un nume important în grup, Sergej Milinkovic-Savic. Atacantul a infirmat zvonurile, dar oare iese fum fără foc?

ADVERTISEMENT

Mai mult, gestul lui Vlahovic n-a fost singurul. Există informații că Nemanja Gudelj s-ar fi culcat cu soția lui Luka Jovic, Sofia Milosevic. Iar între cei doi fotbaliști s-ar fi iscat un scandal uriaș, încheiat cu o bătaie în toată regula.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Doar că, se știe deja că, înainte de a deveni soția lui Jovic, Sofia a fost partenera mai multor jucători din naționala Serbiei. Între care și Adam Ljajic.

ADVERTISEMENT

Astfel că acest conflict a trecut în plan secund. Și chiar, Gudelj și Jovic, au glumit pe această temă, prin intermediul unei postări pe Instagram.

ADVERTISEMENT