News

Scandal sexual în Suedia cu prostituate românce! Sunt implicați preoți, politicieni și vedete TV

05.06.2020 | 21:31
ADVERTISEMENT

O amplă anchetă a polițiștilor din Suedia a dus la destructurarea unei rețele de trafic de persoane în Suedia. 

Scandal sexual în Suedia cu prostituate românce!

Fostul boxer și vedetă TV, Paulo Roberto, în vârstă de 51 de ani, a fost arestat de poliție după razii efectuate la mai multe adrese din Stockholm în care funcționau bordeluri, scrie Expressen.

ADVERTISEMENT

Președintele Consiliului Municipal din Kungsbacka, Hans Forsberg și un preot cu rang înalt au fost arestați și amendați după ce au apelat la serviciile sexuale ale unor prostituate din România.

Proprietarul apartamentului unde funcționa bordelul ilegal a spus că a fost contactat de o femeie din România

În total, 11 persoane sunt urmărite penal pentru că au cumpărat servicii sexuale de la prostituate românce, după o acțiune a poliției din Orgryte. Mai mult, poliția suedeză a precizat că la apartamentul-bordel în care au fost prinși, cea mai populară era o copilă de 15 ani din România.

ADVERTISEMENT

Proprietarul apartamentului unde funcționa bordelul ilegal a spus că a fost contactat de o femeie din România la începutul anului, care a văzut reclama pe site-ul de rezervări, Airbnb, și pentru șase zile a plătit 6000 de coroane suedeze.

Una dintre ele, atrasă de proxenet cu bani în Suedia

Poliția din Suedia a aflat și dramele româncelor care au venit în Suedia pentru prostituție. Una dintre tinerele exploatate avea doar 15 ani și trăia în condiții dificile atunci când a fost recrutată de proxeneți, în România.

ADVERTISEMENT

O altă femeie a povestit că în România are un fiu cu handicap, care a fost dat în plasament. Proxenetul ei, tot român, a profitat de acea situație și a atras-o cu bani în Suedia.

Când a ajuns în țările nordice, proxenetul i-a luat banii și a constrâns-o să practice prostituția. În martie, el a fost condamnat la trei ani și umătate de închisoare.

ADVERTISEMENT

Anterior, proxenetul fusese condamnat la închisoare pentru tâlhărie în Italia și era acuzat de tâlhărie în Norvegia.

 

 

ADVERTISEMENT