Sport

Scandal sexual la Chelsea! Directorul executiv a fost dat afară după doar o lună! A fost acuzat de hărțuire: „Ești dezbrăcată, evident”

Clubul Chelsea Londra se află în mijlocul unui nou scandal, după ce directorul executiv Damian Willoughby a fost acuzat de hărțuire sexuală.
21.09.2022 | 13:10
Scandal sexual la Chelsea Directorul executiv a fost dat afara dupa doar o luna A fost acuzat de hartuire Esti dezbracata evident
4 săptămâni a fost Damian Willoughby directorul comercial al lui Chelsea. Sursă foto: @The Telegraph
ADVERTISEMENT

Todd Boehly, patronul lui Chelsea Londra, a decis să îl concedieze pe directorul executiv Damian Willoughby, după ce acesta e inculpat într-un scandal de hărțuire sexuală.

Damian Willoughby, directorul executiv al lui Chelsea, a fost dat afară după doar o lună

Directorul comercial executiv al lui Chelsea a fost demis de conducerea clubului, conform The Telegraph, după ce a trimis un video indecent către Catalina Kim, agent financiar de fotbal.

ADVERTISEMENT

Aceasta a făcut o plângere pentru hărțuire sexuală și mesaje indecente către președintele lui Chelsea, Tom Glick, iar oficialul a luat decizia să îl concedieze pe Damian Willoughby.

Decizia vine ca o lovitură, după ce directorul executiv abia fusese numit în funcție în urmă cu doar patru săptămâni și în condițiile în care Damian Willoughby nu era angajatul clubului când a săvârșit fapta.

ADVERTISEMENT

Ce mesaje indecente a trimis directorul executiv al lui Chelsea: „Ai vrea să vii la Londra să fii nebunatică”

Damian Willoughby i-a trimis agentului mai multe mesaje indecente, iar Catalina Kim le-a păstrat: „Ești dezbrăcată, evident” / „Nu, evident”.

Oficialul lui Chelsea i-a cerut apoi o poză, i-a spus femeii că este dezbrăcat și i-a făcut o propunere indecentă: „Haha, trimite o poză. Eu sunt dezbrăcat”/ „Nu”, a fost răspuns sec al acesteia. Însă Willoughby nu s-a lăsat: „Ai vrea să vii la Londra să fii nebunatică?”.

ADVERTISEMENT

Catalina Kim a mers direct la președintele lui Chelsea, după ce Willoughby  a sugerat ca i-ar putea aranja o întâlnirea cu Ferran Soriano, directorul executiv al lui Manchester City, dacă va accepta să fie „nebunatică”.

Oficialul lui Chelsea a mai lucrat pentru Manchester City și EA Sports

Directorul executiv al lui Chelsea a mai activat la rivala Manchester City, dar și la EA Sports. La Chelsea avea ca principal obiectiv maximizarea profitul noilor proprietari americani după ce clubul a avut un buget uriaș de transferuri și plătește salarii de zeci de milioane de lire sterline lunar.

ADVERTISEMENT

Chelsea a făcut deja anunțul oficial cu privire la concedierea lui Damian Willoughby: „Clubul Chelsea confirmă faptul că i-a fost reziliat contractul directorului comercial Damian Willoughby. Dovada mesajelor indecente trimise de domnul Willoughby cu aproximativ o lună înainte de venirea sa la Chelsea, a fost primită de club și a fost subiectul unei investigații.

Chiar dacă au fost trimise înainte de angajarea sa la club, asemenea comportament este absolut contrar mediului de lucru și culturii corporative stabilite de noua proprietate a clubului.

Patronii clubului lucrează neobosit pentru a seta și a atinge cele mai înalte standarde atât pe teren, cât și în afara terenului și sunt determinați să stabilească și să cultive o cultură a transparenței, responsabilității, incluziunii, diversității și oportunităților. Clubul se angajează să creeze un mediu care întruchipează aceste valori”, a transmis clubul englez printr-un comunicat.

ADVERTISEMENT
Tags: