Sport

Scandal și cu jucătorii la FC U Craiova! Unul dintre fotbaliștii lui Mititelu s-a înjurat cu fanii, după eliminarea din Cupa României!

FC U Craiova 1948 a fost eliminată din Cupa României Betano. Jucătorii lui Adrian Mititelu au fost scoși din competiție de către FC Voluntari după loviturile de departajare.
04.04.2024 | 10:42
Scandal si cu jucatorii la FC U Craiova Unul dintre fotbalistii lui Mititelu sa injurat cu fanii dupa eliminarea din Cupa Romaniei
Scandal și cu jucătorii la FC U Craiova! Unul dintre fotbaliștii lui Mititelu s-a înjurat cu fanii, după eliminarea din Cupa României Betano // Foto SportPictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a fost eliminată, la loviturile de departajare, de către FC Voluntari, în sferturile de finală ale Cupei României Betano. După meci, un jucător al formației din Bănie a înjurat un fan al oltenilor.

Radu Negru s-a înjurat cu suporterii!

Deși a reușit să transforme o lovitură de la 11 metri, Radu Negru a fost luat în colimator de către suporterii din Bănie. Iritat la maxim de faptul că FC U Craiova a pierdut partida cu Voluntari, ajungând astfel la 9 meciuri fără victorie, jucătorul lui Adrian Mititelu nu a mai rezistat și l-a înjurat pe unul din suporteri.

ADVERTISEMENT

„Ieși în p*** mea”, a fost înjurătura lui Radu Negru. Acesta nu s-a oprit aici și a continuat: „Ieși în p*** mea de aici că nu am ce să vorbesc cu tine”, conform celor de la Orange Sport.

După meci, la interviu, Radu Negru a explicat situația: ”Nu ştiu dacă este ok să te înjure de familie, de copii, de morti, fără niciun fond. Am avut acea ieşire.

ADVERTISEMENT

Era să spun un domn, dar nu îl pot numi domn. Aşa este temperamentul meu, mai vulcanic uneori”, a spus fotbalistul lui FC U Craiova 1948 după meci.

Război civil la FC U Craiova! Adrian Mititelu Jr. îi cere demisia lui Adrian Mititelu Sr:„ Absolut toată lumea trebuie să plece de la această echipă”

Eliminarea din Cupa României Betano a încins spiritele în familia Mititelu. Mai exact, Adrian Mititelu Jr a cerut demisia tatălui său și tuturor celor din echipă după ce FC U Craiova 1948 a ajuns la 9 meciuri fără victorie.

ADVERTISEMENT

„Este o eliminare dreaptă. Fotbalul te pedepsește când nu ești corect cu el. A fost un joc execrabil din partea noastră. Nu trebuie să ne păcălim de acele două faze în care am ajuns în fața porții printr-un noroc.

Este rezultatul unui management foarte slab. Absolut toată lumea, de la acționari până la cei de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la această echipă. Este singura șansă ca FC U Craiova să scape de la retrogradare”, a declarat Adrian Mititelu Jr.

ADVERTISEMENT

Seniorul, Adrian Mititelu, nu a mai rezistat și i-a răspuns fiului întru-un mod dur, declarând că atât timp cât el este în continuare la FC U Craiova 1948, nicio decizie nu se va lua peste capul lui.

„Adiță e un copil teribilist ca contestă anumiți jucători care joacă, el are alte opinii. El a plecat de mult, vine o dată la 7-8 săptămâni, dar eu sunt de vină. Dacă am fi câștigat la penalty-uri, discursul lui Adiță era acum altul. Când echipa nu mai merge, când jucătorilor nu le iese, eu sunt de vină.

Tot eu am dus echipa și la un pas de play-off, și la un pas de Conference League, tot același management a fost. E treaba lui ce vrea, deocamdată eu sunt stăpân aici la echipă, eu decid tot. El să facă 5% din ce am făcut eu în viață și după aia să vorbească. E ușor să stai la București și să-ți dai cu părerea ce e aici la echipă”, a declarat seniorul, Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT