Scandal şocant! Ioan Niculae şi-a umilit fotbaliştii: "Cerşetorilor!"

astra giurgiu, edi iordanescu, ioan niculae

Astra a ajuns în play-off-ul Ligii 1, dar acest lucru a tulburat apele la echipa din Giurgiu.

Episod şocant la Astra Giurgiu, petrecut înaintea partidei cu CS U Craiova, pierdută ulterior, scor 0-1. Edi Iordănescu, antrenorul echipei, a discutat cu patronul Ioan Niculae despre primele promise fotbaliştilor în cazul în care vor atinge obiectivul: accederea în primele şase echipe ale campionatului.

Deşi totul fusese stabilit de comun acord, Ioan Niculae ar fi decis că nu este suficientă o intrare în play-off pentru a scoate bani din buzunar, astel că i-a propus lui Iordănescu să achite primele dacă echipa prinde podiumul. Doar că patronul Astrei s-a lovit de refuzul categoric al tehnicianului, astfel încât, furios fiind, a luat o decizie drastică: primele se vor acorda dacă gruparea din Giurgiu va fi între primele două formaţii ale Ligii 1, un obiectiv practic imposibil.

"Milogilor! Staţi doar cu mâna întinsă!"

După acest conflict, cei doi nu şi-au mai vorbit la telefon. Ce avea să fie şi mai şocant însă abia urma. Înaintea meciului cu Craiova, după şedinţa tehnică, Ioan Niculae s-a dus peste fotbaliştii Astrei, conform Prosport. Patronul i-a jignit şi i-a umilit pe aceştia pentru că şi-au cerut drepturile: ""Cerşetorilor, milogilor! Staţi doar cu mâna întinsă, vreţi doar prime", a ţipat Niculae la jucători! Edi Iordănescu, care nu se afla de faţă, a aflat şi el de incident, dar nu a discutat despre acest aspect cu patronul său. Rămâne de văzut cum se va rezolva situaţia explozivă de la gruparea din Giurgiu.