Fotbal international

Scandal la Sporting! Un jucător cheie s-a certat cu antrenorul!

Nu e deloc linişte în vestiarul lui Sporting Lisabona cu puţin timp înainte de primul meci din dubla manşă a play-off-ului din Liga Campionilor, cu Steaua. Tocmai când antrenorul Jorge Jesus...
04.08.2017 | 20:35
Scandal la Sporting Un jucator cheie sa certat cu antrenorul

Nu e deloc linişte în vestiarul lui Sporting Lisabona cu puţin timp înainte de primul meci din dubla manşă a play-off-ului din Liga Campionilor, cu Steaua. Tocmai când antrenorul Jorge Jesus ar fi avut mai mare nevoie de armonie în lot, a izbucnit furtuna. Una care poate crea mari probleme, pentru că omul care a declanşat-o este un jucător important în angrenajul leilor verzi.

Cel în cauză este internaţionalul costarican Bryan Ruiz. Între el şi antrenorul Jorge Jesus lucrurile s-au deteriorat serios spre finalul sezonului anterior. Ruiz era unul dintre căpitanii echipei. Sosit la Sporting în 2015, costaricanul a jucat în 66 de partide şi a marcat 10 goluri. Era un jucător important, care evolua constant pentru echipa din Lisabona, însă după discuţiile cu tehnicianul Jorge Jesus şi-a manifestat dorinţa de a pleca.

Scandal la Sporting. Nu s-a mai prezentat la antrenamente

Bryan Ruiz nu mai vrea să audă de Sporting, însă posibila sa despărţire de echipa portugheză este deocamdată greu de realizat, pentru că şefii clubului din Lisabona cer pentru transfer o sumă socotită mult prea mare în ochii lui Ruiz, 5 milioane de euro. Este posibil ca Sporting să fi fixat special această sumă, tocmai ca răspuns la ciocnirile verbale pe care jucătorul le-a avut cu antrenorul său.

Îi va fi foarte greu să plece, mai ales că există o singură ofertă, din zona Golfului, de la Al Ahli Dubai. Este destul de ciudat ce s-a petrecut între jucător şi Jorge Jesus, pentru că nu mai departe de luna aprilie a acestui an antrenorul îl lăuda pe costarican, declarând că Bryan Ruiz este un adevărat exemplu. Iar în momentul de faţă cei doi nici măcar nu îşi mai vorbesc.