EXCLUSIV. Steliştii şi dinamoviştii, SCANDAL la vestiare: "MARŞ, mă!"

Cosmin Contra, daniel opriţa, jerry gane, juventus-dinamo, javi reyes, martin tudor, Scandal stelisti dinamovisti

Dinamo a învins cu 3-0 în primul meci al noului sezon, la Ploieşti, contra nou promovatei Juventus. Deşi scorul este unul de neprezentare, "câinii" au avut emoţii în prima repriză, lucru evidenţiat inclusiv de Cosmin Contra, la finalul meciului.

Iar la finalul primei reprize, cele două tabere au intrat în contre verbale dure, în drum spre vestiare! Astfel, imediat după încheierea primelor 45 de minute, jucătorii lui Dinamo l-au apostrofat pe "centralul" Feşnic pentru anumite decizii luate, însă arbitrul a scăpat repede, intrând imediat la cabine.

Scandal stelişti-dinamovişti la vestiare: Tudor şi Reyes, la un pas de bătaie!

În spatele lor însă, chiar la intrarea pe tunel, staffurile celor două echipe s-au luat la harţă, lucrurile fiind la un pas de a degenera. Astfel, secundul lui Dinamo, Jerry Gane, a intrat în contre cu fostul jucător al Stelei, Daniel Opriţa, actualmente "principal" la Juventus: "Voi cu arbitrii, iar! Noi nici nu atingem mingea că imediat fluieră ăla pentru voi!"

Dar lucrurile grave aveau să se întâmple între Martin Tudor, antrenor cu portarii la echipa din Colentina, şi preparatorul fizic al lui Dinamo, Javi Reyes, cei doi aruncându-şi vorb grele şi ajungând să se împingă pe culoare.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Scandal stelişti-dinamovişti. Martorii oculari au dezvăluit pentru FANATIK.RO că a fost nevoie de intervenţia celorlalţi membri din staff pentru ca Tudor şi Reyes să nu se încaiere în urma contrelor verbale! "Marş, mă!", a fost replica lui Tudor la reproşurile ibericului, adresate fostului portar al Stelei în limba lui Cervantes, care l-au făcut pe fostul secund al lui Piţurcă să îl împingă pe preparatorul fizic adus de Contra la Dinamo.

Din fericire, lucrurile s-au liniştit, iar la final cele două echipe au intrat la vestiare fără a se mai intersecta şi contra.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775