Life

Ce nu s-a văzut la TV. Emil Rengle își face praf colegii de la Survivor România 2022: ”Sunt singurul bărbat de aici”

Tabăra Faimoșilor de la Survivor România 2022 este sfâșiată de noi scandaluri, totul pornind de la câteva remarci pe care le-a făcut TJ Miles la adresa lui Emil Rengle,
01.02.2022 | 12:26
Ce nu sa vazut la TV Emil Rengle isi face praf colegii de la Survivor Romania 2022 Sunt singurul barbat de aici
Emil Rengle îi face praf pe băieții din echipa Faimoșilor, dansatorul considerându-se mai bărbat decât oricare dintre ei Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Înaintea jocului de imunitate de la Survivor România 2022 din 31 ianuarie, tensiunea din tabăra Faimoșilor a fost la cote maxime. Emil Rengle a ajuns în mijlocul unui scandal fără precedent și al unor discuții cu privire la masculinitatea băieților din echipa roșie.

”Emil, ești un băiat incredibil, nu am ce să spun de rău. Câteodată te iei de mine, cum s-ar lua CRBL de mine, ciudat… Adică ești foarte… Pot să spun, nu vreau să te deranjez…

ADVERTISEMENT

Ești puțin mai feminin decât mine. Și câteodată eu fac o chestie, te iau de mână prea tare, `Ah, Miles`”, au fost vorbele lui TJ Miles care au ”dat foc” taberei Faimoșilor.

Emil Rengle și-a făcut praf colegii din echipa Faimoșilor

Deranjat până peste măsură de remarcile lui TJ Miles, Emil Rengle a pornit un adevărat tăvălug al declarațiilor cu privire la bărbăția celor din jurul lui.  ”Eu cred că tu ești mai feminin decât mine, te aranjezi mai mult decât se aranjează oricare intre fetele de aici. Așa sunteți voi, voi care vă credeți mari bărbați, voi sunteți niște ^&& de fapt. E cel mai simplu să mergi să ataci un băiat și să zici că e feminin.

ADVERTISEMENT

Doar pentru că eu am încrederea să fiu feminin și masculin și cum vreau eu, asta mă face mai bărbat decât voi care vă prefaceți că sunteți bărbați”, a replicat Emil Rengle, momentul fiind difuzat în cadrul ediției din 31 ianuarie, la Survivor.

Dar, în spatele camerelor au mai existat declarații făcute de dansator, difuzate pe Voyo, în emisiunea prezentată de Zanni, Survivor Extrashow. Acolo, Emil Rengle nu și-a pus deloc frâu vorbelor când a venit vorba de afirmații cu privire la colegii săi de echipă.

ADVERTISEMENT

Emil Rengle: ”Băieții de pe insula asta sunt o glumă proastă”

Emil Rengle, fostul câștigător al Românii au Talent, unul dintre puținii care și-au recunoscut orientarea sexuală, i-a făcut praf pe colegii săi din echipă, considerându-i departe de a fi ceea ce ar defini el ca ”bărbat”.

”Băieții de pe insula asta sunt o glumă proastă. Eu am venit aici să devin bărbat, ca să realizez că, de fapt, sunt singurul bărbat de aici. Robert Niță de când este aici se vaită mai rău ca o femeie și și-a găsit toate bolile posibile din lume, și-a găsit rolul de antrenoare.

ADVERTISEMENT

Avem aici doi bătrâni care vorbesc tare și mult, și degeaba, și fac puțin: CRBL și Zmărăndescu. Radu Itu e speriat de bombe și de propria lui umbră, efectiv e cel mai speriat om pe care l-am cunoscut vreodată. TJ Miles se aranjează mai des ca orice fată de aici de pe insulă.

Văd aici foarte mulți bărbați  care s-au umplut de tatuaje și accesorii și se arată a fi ceea ce nu sunt”, a spus, într-o înregistrare difuzată de Voyo, Emil Rengle.

Andreea Tonciu: ”Din cauza lui, Faimoșii nu vor avea echipă”

Invitată de Zanni, fostul câștigător al Survivor România, să comenteze declarațiile făcute de Emil Rengle, Andreea Tonciu, Faimoasa eliminată săptămâna trecută, nu l-a cruțat deloc pe Emil Rengle.

”Rengle este foarte îmbârligător și din cauza lui Faimoșii nu vor avea echipă vreodată. Nu știu de ce a mai venit băiatul ăsta la Survivor. De când a făcut primul pas în junglă a vrut să mă denigreze pe mine.

Vorbea cu Laura, cu TJ și cu Xonia, să mă dea afară. Nu am înțeles de ce, eu sunt o fire prietenoasă. Ei au venit în concurs pentru bani și pentru faimă”, a spus la Survivor Extrashow, emisiune difuzată exclusiv online, Andreea Tonciu.

Mai mult decât atât, Andreea Tonciu îl consideră bărbat pe Cătălin Zmărăndescu, nu pe Emil Rengle. ”Eu sunt uimită de ce a spus Rengle. Mai are multe de demonstrat, din punctul meu de vedere e praf pe traseu. Să nu aduci tu, un punct, ca bărbat. (…) Zmărăndescu a demonstrat că este bărbat”, a mai spus Andreea Tonciu.

Dezvăluiri incredibile despre relațiile formate în echipa Faimoșilor

Tot în emisiunea lui Zanni, Andreea Tonciu a mai făcut câteva dezvăluiri fierbinți despre ce se petrece în tabăra Faimoșilor atunci când camerele de filmare nu sunt ”pe fază”.

TJ Miles este un om care vrea să se afirme cu orice preț și ar face orice să apară la televizor. Și a venit în această emisiune să se cupleze nu să demonstreze că este un Survivor. Unele persoane au venit în această emisiune doar ca să se combine.

Au confundat emisiunea, nu se numește Survivor, pentru ei se numește Jungla Iubirii. TJ a venit, a încercat cu Xonia, dar nu o condamn, nu are iubit, nu are nimic, nu ca Laura Giurcanu. (…)

În fiecare seară mă simțeam acolo ca la masaj erotic. Pentru că Xonia era călare pe TJ și îl masa, dar nu pot să relatez cum îl masa. Începea tare, și termina așa, mai pe jos, ca la erotic…”, a mai spus Andreea Tonciu.

Emil Rengle și-a recunoscut bisexualitatea

Acum aproape patru ani, Emil Rengle își recunoștea, pe contul său de Youtube, oricentarea sexuală, explicându-și bisexualitatea. „Vine o perioadă în viaţă când dai de tine şi nu mai vrei să fugi. Să te descoperi ca o persoană gay şi să te descoperi ca o persoană diferită în România este greu de purtat.

Nu eşti ca toţi ceilalţi. Vă voi vorbi azi despre un subiect de care mi-am dorit foarte mult să vă vorbesc. De ce n-am făcut-o? N-a fost timpul până acum. Am foarte mari emoţii să vorbesc despre acest subiect, însă o voi face. M-am gândit să îl ţin secret toată viaţa mea, să joc un teatru“, spunea Emil Rengle.

Actualul Faimos a povestit, la acea vreme, că nu suporta ideea că va fi batjocorit pentru orientarea sexuală și că, la un moment dat, i-a spus mamei sale că îi plac și băieții.

Emil Rengle se accidentează la Survivor România 2022?

Episodul de astăzi de Survivor România, 1 februarie 2022, anunță momente dramatice și extrem de agitate în înfruntarea dintre Faimoși și Războinici. Din imaginile difuzate de Pro TV pare că Emil Rengle se accidentează în timpul confruntării cu un rival de la Războinici.

Emil Rengle
Emil Rengle pare că se accidentează grav la Survivor România 2022 Foto: Captură Pro TV

”Vai, picioarele mele. Nu mai pot să îl mișc”, urlă Emil Rengle, următoarele imagini difuzate fiind cu Cătălin Zmărăndescu cărându-l în spate pe dansator. ”Te rog, Doamne, lasă-mă să pășesc”, mai spune, plângând, Emil Rengle.

Cătălin Zmărăndescu este, de asemenea, în mijlocul unor momente tensionate, el fiind la un pas să se încaiere cu Ionuț Popa de la Războinici.

ADVERTISEMENT