Fotbal intern

Adevărul despre presupusul scandal dintre Talpan şi Petrea! “Actele sunt perfect legale!”

Scandal la CSA, între Florin Talpan și Cristian Petrea

Tensiuni în cadrul CSA Steaua din cauza contestației făcute de juristul Florin Talpan împotriva celor de la Academia Rapid.

UPDATE. Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, a vorbit despre acest subiect pentru FANATIK.RO: “Între mine şi domnul Talpan nu este nicio tensiune. În momentul în care trebuiau semnate acele acte pentru contestaţie, eu nu eram în club şi l-am delegat pe directorul administrativ ca să semneze în locul meu. Actele sunt perfect legale şi noi nu avem nicio problemă cu ele”, a spus Petrea pentru FANATIK.RO.


După ce Asociația Municipală de Fotbal București a respins contestația făcută de Talpan, împotriva a cinci jucători de la Academia Rapid care nu ar fi avut dreptul să joace în Liga a 4-a: Ionuț Voicu, Vasile Maftei, Daniel Niculae, Marian Vlada și Petre Goge, juristul a decis să facă recurs și să conteste la Federația Română de Fotbal. Demersul însă i-a atras numeroase probleme în interiorul Clubului Armatei.

Talpan i-ar fi falsificat semnătura lui Petrea!

Potrivit celor de la gsp.ro, comandantul clubului Cristian Petrea ar fi refuzat să semneze documentul lui Talpan. Astfel, se pare că juristul s-ar fi îndreptat către altă persoană din conducerea clubului, care a semnat în locul lui Petrea. (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO)

CSA Steaua a avut un retur de coșmar în Liga a 4-a. Echipa Armatei nu a reușit să treacă de Academia Rapid nici în meciurile din barajul pentru play-off-ul care duce în Liga a 3-a, nici în finala Cupei României – faza pe București. Cu toate acestea, jucătorii CSA își pun speranțele în juristul Florin Talpan: „dacă noi nu am fost în stare să ducem echipa în Liga a treia, conducerea să găsească o variantă pentru ca echipa să nu mai piardă un an în Liga a patra“, a spus Alin Predescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri