Fotbal international

Scandal total! Adil Rami l-a jignit pe Emiliano Martinez și argentinienii au sărit pe el: “Cel mai mare rahat!”

Adil Rami l-a taxat pe Emiliano Martinez după gesturile de la Cupa Mondială, însă în apărarea portarului au sărit mai mulți coechipieri din lotul Argentinei.
27.12.2022 | 23:28
Scandal total Adil Rami la jignit pe Emiliano Martinez si argentinienii au sarit pe el Cel mai mare rahat
Adil Rami a fost luat pe sus de jucătorii Argentinei după jignirile la adresa lui „Dibu” Martinez. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Gesturile controversate ale lui Emiliano Martinez de la Cupa Mondială continuă să creeze scandal între cele două naționale. Adil Rami l-a jignit pe cel mai bun portar de la turneul final pentru reacțiile exagerate din finală, însă în apărarea goalkeeper-ului de la Aston Villa au sărit Angel Di Maria, Leandro Paredes și German Pezzella.

Adil Rami l-a jignit pe Emiliano Martinez pentru reacțiile controversate după finala Cupei Mondiale: „Cel mai mare rahat!”

Adil Rami, care a cucerit Cupa Mondială cu Franța în 2018, l-a jignit pe „Dibu Martinez” din cauza ironiilor lansate la adresa lu Kylian Mbappe și pentru reacțiile exagerate.

ADVERTISEMENT

„Cel mai mare rahat din fotbal”, „Cel mai urât bărbat din lume”, au fost insultele lansate de fundașul lui Troyes către Emiliano Martinez.

Portarul în vârstă de 30 de ani a avut două intervenții cruciale în partida cu Franța. MVP-ul portarilor de la Cupa Mondială a scos cu piciorul stâng mingea din prelungiri a lui Kolo Muani și a apărat lovitura de la 11 metri a lui Kingsley Coman.

ADVERTISEMENT

„Mbappe i-a traumatizat atât de tare încât sărbătoresc mai mult victoria împotriva jucătorului nostru decât Cupa lor Mondială”, a mai spus Adil Rami, menținonând că Bono, jucătorul dintre buturile Marocului, trebuia să revendice premiul de cel mai bun portar la Campionatul Mondial 2022.

Postarea lui Adil Rami de pe Instagram pentru Emiliano Martinez. Sursă foto: captură Instagram.
Postarea lui Adil Rami de pe Instagram pentru Emiliano Martinez. Sursă foto: captură Instagram.

Fotbaliștii din lotul Argentinei au sărit pe Adil Rami: „Du-te să plângi în altă parte”

Cuvintele folosite de Adil Rami i-au enervat pe trei dintre campionii mondiali cu Argentina care au răbufnit pe rețelele de socializare. Angel Di Maria, autorul unui gol în finala cu Franța, a fost primul care a reacționat.

ADVERTISEMENT

„Dibu este cel mai bun portar din lume. Du-te să plângi în altă parte”, a fost reacția lui Angel Di Maria, potrivit publicației argentiniene Ole. „Acum spune-o fără să plângi, Rami”a spus Leandro Paredes.

German Pezzela, care a prins 5 minute în finala cu Franța, i-a completat pe cei doi fotbaliști. „Pleacă de aici, Rami”, au fost cuvintele atacantului de la Betis, care s-a ajutat de replica devenită celebră, folosită de Lionel Messi la adresa lui Wout Weghorst.

ADVERTISEMENT

Emiliano Martinez, criticat pentru gesturile de sărbătorire de la Cupa Mondială

Emiliano Martinez i-a sfidat pe francezi după revendicarea premiului de cel mai bun portar de la Cupa Mondială. Portarul argentinian a dus trofeul în zona intimă și s-a adresat fanilor echipei din Hexagon, aflați pe Lusail Iconic Stadium.

Kylian Mbappe a fost ținta principală a lui „Dibu” Martinez, ulterior. Fotbalistul a inițiat un moment de reculegere pentru golgheterul Cupei Mondiale la vestiar. Ajuns în Argentina, portarul lui Aston Villa a fost surprins, ținând în mână o păpușă cu chipul lui Mbappe.

ADVERTISEMENT