Life

Scandal total după Eurovision. Ce acuze grave aduce Theodor Andrei: ”N-am avut voie să comentez nimic”

Conflict uriaș după Eurovision. Declarațiile incriminatoare făcute de Theodor Andrei, reprezentantul României de anul acesta.
26.05.2023 | 20:54
Scandal total dupa Eurovision Ce acuze grave aduce Theodor Andrei Nam avut voie sa comentez nimic
Conflict uriaș după Eurovision. Declarațiile incriminatoare făcute de Theodor Andrei, reprezentantul României de anul acesta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Scandal total după Eurovision. Ce acuze grave aduce artistul și compozitorul român în vârstă de 18 ani. Cântărețul susține că nu a avut voie să comentez nimic. Cine a luat, de fapt, toate deciziile care au dus la eșecul neașteptat.

Conflict uriaș după Eurovision. Declarațiile incriminatoare făcute de Theodor Andrei, reprezentantul României de anul acesta

Theodor Andrei, reprezentantul României de anul acesta la Eurovision, pornește un conflict uriaș cu șeful delegației TVR, Mihai Predescu. Artistul face declarații incriminatoare la două săptămâni după ce a ratat calificarea în finală.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a mărturisit în cadrul podcast-ului Fără perdea că nu a avut voie nici măcar să-și aleagă singur vestimentația. Tânărul și-a văzut de partea sa, adică a cântat, și i-a lăsat pe ceilalți să aleagă restul aspectelor.

„După tot cumulul de idei pe care le-am dezbătut împreună (cu factorii de decizie din delegația TVR – n.r.), conducerea a ridicat în ședință că trebuie să fie cântată în variantă acustică la Eurovision (melodia a avut o variantă acustică în concursul european, foarte diferită de cea din Selecția Națională – n.r.).

ADVERTISEMENT

Eu nu am fost chemat la această ședință, mama a fost chemată. De fiecare dată când se băga cineva pe ideile mele, eu îmi apăram ideile. I-au zis mamei că piesa trebuie să fie cântată acustic.

Abia apoi am fost chemat eu la o discuție, în care am reușit, cu chiu cu vai, să trag ca piesa să fie jumi-juma (jumătate din melodie acustic, jumătate varianta originală – n.r.).

ADVERTISEMENT

Este un război foarte mare între delegațiile care pleacă (…) între cine a coordonat delegația României într-un față de alt an, oamenii ăștia se războiesc între ei”, a spus Theodor Andrei care a subliniat că la Liverpool nu a avut pe nimeni din echipa de marketing a TVR.

Theodor Andrei, declarații dure după Eurovision 2023

Theodor Andrei continuă seria declarațiilor dure după Eurovision 2023 și spune că videoclipul piesei sale a fost făcut din proprii bani, în condițiile în care bugetul concursului muzical a fost de 400.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, artistul susține că a aflat cum va arăta show-ul cu numai două zile înainte de pleca la Liverpool. Din păcate, regulamentul concursului nu i-a permis să modifice absolut nimic, deși a avut destule idei.

ADVERTISEMENT