Life

Scandal total în muzica populară. Laura Lavric, Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu, umilite de o colegă de scenă

Scandal în muzica populară. Cum au fost umilite Laura Lavric, Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu de către o colegă de breaslă
19.10.2023 | 13:06
Scandal total in muzica populara Laura Lavric Saveta Bogdan si Elena Merisoreanu umilite de o colega de scena
Cine și cum le-a criticat pe Laura Lavric, Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandal în folclorul românesc. Laura Lavric, Saveta Bogdan, Elena Merișoreanu, dar și Nicoleta Voica au fost umilite de o colegă de breaslă. Totul s-a întâmplat într-o emisiune TV. Cum au fost criticate cele patru soliste de muzică populară?

Cine și cum le-a umilit pe Laura Lavric, Saveta Bogdan, Elena Merișoreanu și Nicoleta Voica

Laura Lavric, Saveta Bogdan, Elena Merișoreanu și Nicoleta Voica sunt unele dintre cele mai renumite și apreciate artiste ale folclorului românesc, dar în pofida dragostei pe care le-o poartă publicul, unii colegi de breaslă consideră că nu sunt atât de talentate pe cât se crede.

ADVERTISEMENT

Angela Rusu a răbufnit din nou la adresa celor patru nume enumerate, în emisiunea ”La Măruță”. După ce în urmă cu câteva luni le-a descris drept bârfitoare și fără prea multă voce, iscând controverse astfel, solista nu se lasă nici de această dată.

Angela Rusu se aștepta să fie pusă la zid după ce și-a criticat colegele, dar își asumă cele declarate. De altfel, nu a fost contactată de către niciuna dintre doamnele folclorului românesc pentru a fi trasă la răspundere, fapt care o bucură. ”Nu au avut curaj!”, a precizat interpreta.

ADVERTISEMENT

”Eu ți-am spus atunci că o să se pornească dezastrul. Eu am spus, am vorbit sincer, a fost o avalanșă de articole în presă. Nu m-a sunat nimeni din cei nominalizați. Problema e că voi, când ați pus acea întrebare: cine nu are niciun pic de talent, nu a fost pusă corect. Trebuia să spuneți: mai puțin talent. Fiecare are un pic de talent și s-au supărat foarte tare.

Eu mă bucur pentru că niciuna dintre soliste nu a avut curaj să mă sune să mă întrebe ce s-a întâmplat. Se pare că și-au asumat ce am spus! Eu am fost foarte asumată pentru că asta e părerea mea și toată lumea trebuie să înțeleagă că e o rubrica foarte grea și trebuie să-și asume fiecare pentru că avem de dat niște răspunsuri”, a declarat Angela Similea în emisiunea ”La Măruță”.

ADVERTISEMENT

Laura Lavric și Angela Rusu, rivale mai vechi

De altfel, între Laura Lavric și Angela Rusu există o rivalitate mai veche. Tot în emisiunea lui Cătălin Măruță, artista a dezvăluit că la un moment dat Laura Lavric a jignit-o destul de dur din cauza unui afiș, în timp ce se aflau la un spectacol, la Roma.

Concret, Laura Lavric s-ar fi supărat pe organizatori că au postat-o pe un afiș într-o dimensiune mai mică decât Angela Rusu, susținând că aceasta nu este la fel de faimoasă ca ea și că nu are ureche muzicală. Mai mult, ar fi amenințat cu lipsa de la spectacol.

ADVERTISEMENT

După ce i-a văzut reacția de la spectacolul de la Roma, Angela Rusu a catalogat-o pe Laura Lavric drept ”cea mai prefăcută”, deoarece ar vorbi urât la adresa multor colegi de scenă, nu doar despre ea. ”Nu mi se pare corect să faci așa”, a mai continuat Angela Rus.

”Am avut un scandal monstru cu ea (Laura Lavric, n.r) la un spectacol la Roma. Eu eram un pic mai mare pe afiș decât dumneaei, a făcut mare scandal, a vorbit foarte urât la adresa mea, că cine sunt, că eu habar n-am să cânt, că nimeni nu a auzit de mine.

Le-a mai zis organizatorilor că dacă nu mă dau jos de pe afiș, ea nu mai vine. M-a făcut în toate felurile, e cea mai prefăcută pentru că vorbește pe toți artiștii foarte urât, nu doar pe mine. Nu mi se pare corect să faci așa, oamenii au multe fețe.”, a mai spus Angela Rusu.

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu...
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu și-a învățat lecția scumpă
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele...
Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele ipoteze despre identitatea criminalului
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o...
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”