News

Scandal total între Theodor Paleologu și Daniel Funeriu! „Doar un prost își poate imagina așa ceva”  

Scandal total între Theodor Paleologu și Daniel Funeriu! Ce a acuzat fostul ministru al Educaţiei şi de ce i-a răspuns în termeni duri omul care a candidat la ultimele alegeri prezidențiale
19.12.2021 | 14:25
Scandal total intre Theodor Paleologu si Daniel Funeriu Doar un prost isi poate imagina asa ceva
Scandal total între Theodor Paleologu și Daniel Funeriu pe facebook! Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandalurile în politica românească se țin lanț, indiferent de partid. De data aceasta, pe final de 2021, moda este cea a CV-urilor umflate din punct de vedere al școlilor terminate.

Culmea, doi foști miniștri au ceva de împărțit acum. Mai exact, Daniel Funeriu, cel care a ocupat portofoliul de la Educație a sărit la gâtul lui Theodor Paleologu.

ADVERTISEMENT

Scandal între Theodor Paleologu și Daniel Funeriu!

Funeriu l-a acuzat pe fostul ministru al Culturii de faptul că și-ar fi umflat biografia universitară. “Până şi oameni care cu certitudine nu sunt proşti, şi nu au nevoie să o facă, gen Paleologu, îşi umflă CVurile publice cu titluri pe care nu le au (în cazul lui Paleologu “conferențiar titular”),” a scris Funeriu.

Așa cum era de așteptat nu a durat mult până când a apărut replica fostului candidat la alegerile prezidențiale. Paleologu nu a ezitat o clipă și a ținut să-i explice lui Funeriu cum stau lucrurile.

ADVERTISEMENT

Acesta  a zis că “doar un prost sau un țicnit” și-ar imagina un asemenea lucru. Interesant este că nu e pentru prima dată când cei doi foști colegi au un schimb dur de replici.

“D. Funeriu revine la marota lui stupidă și pretinde din nou că mi-aș fi umflat CV-ul cu titlul de conferențiar la Universitatea Petre Andrei, la care am ținut doar cîteva cursuri.

ADVERTISEMENT

Este vorba de o eroare din 2012 a asistentului meu parlamentar Daniel Olteanu,(…) Din CV-ul meu a eliminat fără să-și dea seama ce era mai important.

Doar un prost sau un țicnit își poate imagina că cineva își scoate din CV Harvard, Notre Dame, Wissenschaftskolleg și Bard College pentru Petre Andrei”, a scris Paleologu.

ADVERTISEMENT

Theodor Paleologu și Daniel Funeriu au fost colegi de partid, mai exact în PDL și au ocupat cabinete importante în două formule diferite ale guvernelor conduse de Emil Boc, în perioada 2008-2012.

Vă readucem aminte că Daniel Funeriu s-a mai aflat în centrul unui asemenea scandal. Acesta a fost acuzat de modul în care a obținut diploma de Bacalaureat în Franța.

De asemenea lui Funeriu i s-a reproșat și felul în care ar fi avut loc echivalarea studiilor universitare făcute în străinătate.

ADVERTISEMENT
Tags: