S-a schimbat modificarea! FC U Craiova – ASA Tg. Mureş se joacă duminică, de la ora 17:00! Vezi unde! “N-au plătit chiria la Jiul!”

UPDATE 15:10 / FRF a oficializat decizia pe siteul oficial! Partida FC U Craiova / ASA Tg. Mureş se dispută duminică, de la ora 17:00, la Severin!...
08.11.2013 | 13:40
Sa schimbat modificarea FC U Craiova  ASA Tg Mures se joaca duminica de la ora 1700 Vezi unde Nau platit chiria la Jiul
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:10 / FRF a oficializat decizia pe siteul oficial! Partida FC U Craiova / ASA Tg. Mureş se dispută duminică, de la ora 17:00, la Severin!

UPDATE 13:35 / Adrian Mititelu a anunţat la radio gsp că a primit hîrtie de la FRF că partida FC U Craiova – ASA Tg. Mureş se va disputa duminică, de la ora 17:00, la Severin! Pe site-ul FRF însă, apare, în continuare, ca loc de disputare al jocului, stadionul Jiul din Petroşani!

ADVERTISEMENT

Managerul Jiului, Marin Tudorache, a dezvăluit pentru liga2.ro de ce varianta Petroşani a căzut. “Sînt două motive pentru care meciul nu se poate juca. Primul pentru că în contul Primăriei Petroşani nu a fost virată suma de 1.000 de euro cît era prevăzută pentru chiria pentru acest joc şi cel de-al doilea motiv: nu s-a plătit omologarea terenului. Nouă ne-ar fi convent să se joace aici, dar deocamdată aceasta este situaţia”, a spus Tudorache.

 

–––––––––––

Adrian Mititelu a remis joi un comunicat în care a anunţat că se va juca la Severin partida cu Tg Mureş! Asta după ce ieri oamenii lui Mircea Sandu au anunţat că jocul FC U Craiova-ASA Tg Mureş se va disputa la Roşiori! Azi însă, inamicul numărul unu al lui “Naşu” a emis un comunicat pe site-ul oficial  în care a dezvăluit că partida dintre cele două formaţii se va disputa pe stadionul  Municipal  “Ion Oblemenco” din Severin sîmbătă de la ora 17:00.

ADVERTISEMENT

Comunicatul de la ora 16:00

“Decizia Comisiei de Disciplină a FRF cu privire la sancţionarea clubului Universitatea Craiova cu patru etape de suspendare a dreptului de a organiza meciurile pe teren propriu este una nelegală, discriminatorie şi este supusă căilor de atac prevăzute de lege, ea fiind deja contestată, şi NU ESTE EXECUTORIE! Prin urmare, punerea în aplicare a unei sentinţe supuse căilor de atac şi care nu are caracter executoriu reprezintă abuz în serviciu. Încă de la începutul campionatului, Federaţia Română de Fotbal, prin influenţa inculpatului Sandu Mircea, a exercitat presiuni pe majoritatea organismelor FRF pentru a da decizii nedrepte şi nelegale împotriva clubului de fotbal Universitatea Craiova. Aceste acţiuni se înscriu în lungul şir de abuzuri şi nedreptăţi făcute la adresa clubului, create cu scopul VĂDIT de distrugere a acestuia.
Disputarea meciurilor echipei Universitatea Craiova pe un alt stadion decât pe cel din Craiova sau Severin este făcută cu scopul de a diminua semnificativ imaginea clubului, aportul suporterilor şi, nu în ultimul rând, veniturile financiare ale echipei. Toate aceste aspecte se înscriu în intenţia vădită a inculpatului Sandu Mircea de a duce la bun sfârşit planul de distrugere a Universităţii Craiova, iar în paralel de sprijinire şi consolidare a unui alt club în Craiova, înfiinţat şi înscris în competiţie în mod ilegal, club care îşi desfăşoară activitatea în complexul “Ion Oblemenco” Craiova, folosind investiţiile şi notorietatea clubului FC Universitatea Craiova.
Sub nicio formă nu vom mai accepta dictatul ilegal şi imoral al FRF “, se arată în comunicatul clubului oltean.

FRF a decis la ora 17:00: se joacă la Petroşani!

Cei de la FRF au decis însă, în urmă cu cîteva minute, că partida se va disputa la Petroşani şi nu la Roşiori sau Severin! De ce? Pentru că la Roşiori stadionul ffusese omologat provizoriu pentru doar două partide, iar la Severin, care este terenul propriu declarat al FC U, nu se poate juca din cauza suspendării de 4 etape, ppe care Mititelu nu o recunoaşte însă!

ADVERTISEMENT

Mititelu a reacţionat violent la auzul veştii că meciul cu mureşenii a fost programat la Petroşani: „Nu mă prezint! Să se ducă să joace acolo Sandu, Rămureanu cu familiile lor, nu eu! Legea mie îmi spune că trebuie să joc acasă, adică la Severin, pînă intru pe Oblemenco! Nu merg la niciun Petroşani! Nu-s bătaia lor de joc!

Mititelu a dat FRF în judecată! De data asta “pe bune”!

Pe  ce se bazează Mititelu cînd face aceste afirmaţii? Pe faptul că acea decizie de la Comisia de Disciplină a FRF, prin care a fost interzis clubului să dispute 4 jocuri pe teren propriu, a fost atacată de Mititelu direct în instanţele civile, pe 30 octombrie, la Judecătoria sector 2, fără a se mai adresa la Comisia de Recurs! Mai mult, cu toate că Mititelu a cerut acestei instanţe civile inclusiv suspendarea hotărîrii Comisiei de Disciplină a FRF, patronul juveţilor invocă faptul că simpla atacare a acestei decizii disciplinare îi suspendă efectele!

ADVERTISEMENT

justitie

Este de aşteptat şi urmărit reacţia FRF în acest caz, dacă se va ajunge sau nu la o nouă dezafiliere a FC U Craiova! Riscurile există, prin prisma regulamentelor, ţinînd cont de faptul că abia în acest caz s-ar ajunge la contestarea unui cartonaş în instanţele civile, aşa cum se plîngea însuşi Mircea Sandu în urmă cu un an, cu privire la cazul Craiova!

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: