Fotbal international

Scandal uriaș cu un fost jucător al FCSB-ului! A postat un clip „deocheat” în care apare și el. Video

07.02.2019 | 19:12
Scandal urias cu un fost jucator al FCSBului A postat un clip deocheat in care apare si el Video

Scandal uriaș în Italia cu un fost jucător al FCSB-ului! Cyril Thereau a postat pe o rețea de socializare un filmuleț „deocheat” în care apare și el. Ajuns la 35 de ani, francezul a semnat cu Cagliari, dar nu a rupt norii până în acest moment. Din contră, atacantul și-a pus în cap toți suporterii după ce apărut într-un clip filmat chiar de el, cu propriul telefon.

Fostul atacant al FCSB-ului din sezonul 2006 – 2007 apare în filmare dezbrăcat la bustul gol. Nu se termină aici pentru că Thereau mută telefonul către un cuplu care face sex. Mai mult de atât, presa din Italia scrie că celălalt bărbat este, de asemenea, fotbalist la Cagliari. Imaginile sunt însă destul de întunecate și ceilalți doi protagoniști n-au putut fi identificați sută la sută. Ca să fie însă sigur că el se vede bine, la final, Thereau face și gestul său obişnuit după ce marchează un gol.

Scandal uriaș cu un fost jucător al FCSB-ului!

Mai mulți fani ai grupării italiene s-au declarat pur și simplu șocați de cele văzute, în timp ce alte comunități s-au arătat indignate. Alții au scris în mediul online că Thereau chiar are talent de regizor. “Théréau e printre cei mai promițători regizori din fotbal după Arthur și De Jong”, l-au ironizat câțiva fani pe fostul jucător al roș albaștrilor. De remarcat că filmulețul are un minut și 18 secunde și a devenit instantaneu viral pe rețelele de socializare, fiind distribuit masiv în mai multe grupuri de Whatsapp.

Francezul Cyril Thereau a plecat din România în 2007, la gruparea belgiană, Anderlecht Bruxelles. Nu mai puțin de 10 goluri a înscris atacantul în tricoul FCSB-ului în doar 17 apariții. În 2010, Thereau a ajuns în Italia, la Chievo, după care a semnat cu Udinese şi Fiorentina. În această iarnă, atacantul a fost împrumutat la Cagliari, formaţie pentru care a bifat doar câteva minute.

  • 5 goluri a marcat Cyril Thereau pentru Fiorentina