Life

Scandal uriaș din cauza soților Stegaru! Ce au observat fanii Antenei 1. Este aceasta dovada regiei? – Foto

21.08.2020 | 15:34
Scandal urias din cauza sotilor Stegaru Ce au observat fanii Antenei 1 Este aceasta dovada regiei  Foto
ADVERTISEMENT

Soții Stegaru apar de 8 luni la Antena 1, timp în care au trecut prin toate etapele posibile: despărțiri, certuri, împăcări, istericale, alte împăcări, infidelități și tot așa.

Fanii Antenei 1 nu mai cred în telenovela soților Stegaru

După ce show-ul Acces direct a revenit din vacanța forțată de infectarea cu coronavirus a celor două personaje principale din emisiunea prezentată de Mirela Vaida, fanii au devenit mai critici și mai vehemenți ca niciodată acuzând postul de minciună.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii au observat, și nu de ieri, de azi, dar acum mai abitir ca înainte, că Veronica și Viorel se înțeleg foarte bine în afara platoului de televiziune și discuțiile apar doar înainte să pășească în studio.

O fotografie cu cei doi este pentru mulți proba că Antena 1 face o regie ieftină păcălind publicul cu această telenovelă care și-a pierdut și sarea, și piperul.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cei doi au fost la piscină în timpul lor liber, iar când au ajuns din nou în direct au jucat din nou sceneta cuplului în care nimic nu funcționează cum trebuie, de parcă s-ar urî amândoi de moarte.

„Doamne, câte minciuni”

„Soții Stegaru au avut parte de o zi plină de iubire. Fericirea se citea pe chipurile lor, iar dragostea plutea prin aer”, este descrierea fotografiei cu cei doi la piscină, poză care a încins spiritele în mediul online.

ADVERTISEMENT

„Doamne, câte minciuni”, „Azi se iubesc? ?”, „Dar fetița lor?? de ce nu e cu ei?”, „Imi pare rau, dar acum nu se mai cearta, cum adica in platou se cearta si în afara platoului sunt bine mersi”, au scris o parte din fanii emisiunii care nu mai cred deloc în telenovela de la Acces direct.

Show-ul Acces direct a revenit pe micile ecrane luni, 17 august, cu un nou sezon, mult mai repede decât s-ar fi așteptat toată lumea, având n vedere că emisiunile se reînnoiesc de obicei toamna.

ADVERTISEMENT
soții stegaru
Fotografia cu soții Stegaru care i-a făcut pe telespectatorii Antenei 1 să se mai îndoiască de credibilitatea emisiunii Acces direct