News

Scandal uriaş! Familia Luizei, la poarta lui Gheorghe Dincă în timpul percheziţiilor! Mama fetei a leşinat

03.08.2019 | 16:24
Scandal urias Familia Luizei la poarta lui Gheorghe Dinca in timpul perchezitiilor Mama fetei a lesinat

Familia Mihaelei Luiza Melencu a venit în această după-amiază la casa criminalului din Caracal. Mama adolescentei de 18 ani răpită și ucisă de Gheorghe Dincă a leșinat în fața curții de pe strada Caracal. Bunicul fetei a încercat să treacă de jandarmi și să intre în curtea lui Dincă.

Familia Luizei Melencu face scandal în fața curții lui Dincă

Mama Luizei Melencu și bunicul adolescentei au ajuns în urmă cu scurt timp în fața curții lui Gheorghe Dincă. Familia adolescentei de 18 ani a încercat să intre în curtea criminalului din Caracal unde anchetatorii fac cercetări și spune că vrea să stea față în față cu Gheorghe Dincă. Mama fetei a leșinat chiar în fața curții. Bunica fetei a adus un tablou cu Luiza. VEZI FOTO 

”Rușine să vă fie, criminalilor! Cine îmi mai dă mie zâna?”, strigă bunicul Luizei din toate puterile. „Intru și eu să-l dau cu capul de ciment fără să vreau.”, a mai spus bunicul Luizei vizibil devastat.

Avocatul lui Gheorghe Dincă a declarat că Mihaela Luiza Melencu a fost omorâtă de criminal la câteva ore după ce a fost sechestrată, în momentul în care ar fi încercat să evadeze din ”casa groazei”. În momentul de față mama Luizei discută cu avocatul familiei la telefon, în fața curții lui Gheorghe Dincă.

Bunica fetei a adus un tablou cu Luiza.
Familia Luizei Melencu a încercat să intre în curtea criminalului din Caracal. Sursa foto: captură foto romaniatv

Mihaela Luiza Melencu apare pe o cameră de supraveghere din Caracal

Mihaela Luiza Melencu a plecat de acasă pe 14 aprilie din comuna Dioști, județul Dolj. Adolescenta de 18 ani a mers la Caracal să scoată niște bani de la bancomat, dar nu s-a mai întors. Fata apare pe una dintre camerele de supraveghere din Caracal mergând pe stradă și vorbind la telefon. Surse din anchetă spun că Lulu a fost văzută ultima dată când a urcat într-o mașină la ocazie.

Bunicul fetei este cel care a anunțat dispariția Luizei la poliție. La scurt timp după ce fata a dispărut bărbatul a fost sunat de o persoană necunoscută care i-a spus că Luiza este bine și că a plecat la muncă în străinătate. Gheorghe Dincă a mărturisit în ziua de duminică, 28 iulie că a ucis-o pe Luiza Melencu.