Life
notix pixel id

Scandal uriaş în familia Clejanilor. Ce ar fi păţit Margherita în miez de noapte. Vecinii, îngroziţi de ce au auzit

24.05.2020 | 21:19
Scandal urias in familia Clejanilor Ce ar fi patit Margherita in miez de noapte Vecinii ingroziti de ce au auzit
Familia Clejanilor trăiește momente umilitoare după ce Margherita a produs un accident rutier după ce consumase substanțe psihoactive, iar scandalul în familie a continuat până în noapte. Sursă foto: Facebook Viorica si Ionita din Clejani
ADVERTISEMENT

Familia Clejanilor trăiește momente umilitoare după ce Margherita a produs un accident rutier după ce consumase substanțe psihoactive, iar scandalul în familie a continuat până în noapte.

Scandal uriaş în familia Clejanilor

Conform playtech.ro, părinții Marghritei de la Clejani nu au acceptat prea ușor că fata a făcut de rușine familia și i-au făcut un scandal de proporții când a ajuns acasă, deși Ioniță a părut relaxat la ieșirea de la poliție.

ADVERTISEMENT

”S-au auzit urlete și plânsete până la miezul nopții. Viorica îi facea scandal fetei, cred că i-a dat și vreo palmă. Noi, vecinii, suntem sătui de atâtea certuri câte auzim la ei, dar de data aceasta înțelegem”, au declarat vecinii Clejanilor.

Aceștia au povestit că cele două odrasle ale Clejanilor, Fulgy și Marga, sunt extrem de răi și fără respect față de vecinii lor și precizează că nu este prima dată când este scandal în familia artiștilor.

ADVERTISEMENT

Margherita s-a ales cu permisul suspendat și poate ajunge la închisoare

”Numai mamă să nu fi în momentele acestea. A pătimit și ea extrem de mult cu copiii ăștia. Băiatul este foarte agresiv, înjură vecinii, face rele. Iar fata este foarte obraznică și îngâmfată”, au dmai spus vecinii.

Weekend-ul a început cum nu se putea mai rău pentru Margherita de la Clejani. Frumoasa brunetă a fost implicată într-un accident rutier produs sâmbătă dimineața pe strada Norilor din Capitală, după ce, într-un moment de neatenție, a lovit  un alt autoturism care staționa regulamentar, pe partea dreaptă.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că atât tânăra de 28 de ani, cât și tatăl său, Ioniță, au negat vehement că s-ar fi întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București a confirmat informația.

Nu doar că s-a ales cu permisul suspendat pentru 30 de zile, dar Margherita riscă să primească până la cinci ani de închisoare cu executare. În plus, bolidul său de lux a fost avariat în urma impactului cu celălalt autoturism și a ajuns la service pentru o rundă de reparații serioase.

ADVERTISEMENT

De supărare că fiica sa este implicată într-un asemenea scandal, Viorica de la Clejani s-a răzbunat pe unul dintre reporterii prezenți la locuința sa pentru a afla mai multe. Aceasta a stropit-o mai întâi cu lapte, după care a folosit furtunul cu apă împotriva sa și a operatorului care filma întreaga scenă, în timp ce îi înjura de mama focului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE