Life

Scandal uriaș în familia lui Florin Salam. Cu cine a fugit sora manelistului de acasă

17.03.2021 | 21:02
Scandal urias in familia lui Florin Salam Cu cine a fugit sora manelistului de acasa
Scandal uriaș în familia lui Florin Salam. Cu cine a fugit sora manelistului de acasă. Sursa foto: bzv.ro
ADVERTISEMENT

Familia lui Florin Salam trece printr-un scandal uriaș, după ce sora cântărețului de muzică de petrecere a fugit de acasă. Maria Petrache ar fi plecat cu un bărbat, care nu este deloc străin de cei apropiați ei. 

Sora artistului plecase să ia copiii de la școală, însă pentru că nu s-a mai întors rudele au alertat oamenii legii. Mai exact, bărbatul cu care este căsătorită de mai bine de 20 de ani și cu care are 5 copii, a sunat la numărul de urgență 112.

ADVERTISEMENT

Soțul Mariei Petrache le-a declarat polițiștilor că femeia a fost răpită, însă situația era cu totul alta. În cele din urmă s-a aflat că sora manelistului Florin Salam nu era reținută nicăieri, ci chiar a plecat de la domiciliul conjugal de bună voie.

Sora lui Florin Salam, scandal monstru. Maria a fugit cu amantul

Primele informații arată că, Maria a plecat la amant, un bărbat cu care ar avea o relație de mai mulți ani, scrie spynews.ro. Este vorba de nimeni altul decât managerul artistului Florin Salam, poreclit Grasu, cu care se iubește pe ascuns de o perioadă lungă de timp.

ADVERTISEMENT

Povestea lor de dragoste este una puternică, nefiind pentru prima oară când sora manelistului pleacă în brațele bărbatului respectiv. Cei doi ar fi luat decizia că rămână împreună, în ciuda faptului că familia nu este deloc de acord.

Maria este dispusă să nu se mai întoarcă la bărbatul alături de care a trăit peste două decenii și cu care are cinci copii. Pe de cealaltă parte, soțul încearcă să o facă să se răzgândească și să revină acasă, în sânul familiei sale.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, situația este cum este, nimeni n-a vrut să se ajungă aici. Ar fi bine să înțeleagă toată lumea că lucrurile nu au cum să se mai schimbe. Femeia este fericită unde e acum, e bine, nu am mai văzut-o de mulți ani așa fericită…

Personal, mie îmi pare rău pentru fostul soț, dar trebuie să înțeleagă că s-a terminat și că fiecare om e liber să aleagă ce vrea să facă mai departe. Se pune și pe el într-o situație jenantă tot încercând s-o caute pe Maria.

ADVERTISEMENT

Cel mai bine are fi să o lase să-și vadă de viața ei, că doar nu se termină aici lumea. E hotărârea ei și nu mai poate fi întoarsă. Din punctul meu de vedere, 100% rămâne cu Grasu”, au declarat apropiații familiei lui Salam în urmă cu câteva luni, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT