Life

Scandal uriaș în folclorul românesc! Gheorghe Turda a aruncat cu apă pe Constantin Enceanu la un eveniment

Un scandal de toată pomina zguduie lumea folclorului! Constantin Enceanu și Gheorghe Turda au ajuns la cuțite și și-au adresat vorbe grele.
16.08.2021 | 16:02
Scandal urias in folclorul romanesc Gheorghe Turda a aruncat cu apa pe Constantin Enceanu la un eveniment
ADVERTISEMENT

Constantin Enceanu și Gheorghe Turda și-au lansat o serie de acuzații grave, rivalitatea dintre cei doi ieșind la iveală într-un mod neașteptat.

Totul s-a petrecut la o petrecere unde cei doi au participat. Cântăreții de muzică populară ar fi avut un comportament care nu le-ar fi făcut deloc cinste.

ADVERTISEMENT

Se pare că animozitățile dintre ei nu au mai putut fi ascunse, căci la un moment dat Turda a aruncat cu apă pe Enceanu ca să îl potolească.

Gheorghe Turda și Constantin Enceanu au ajuns la cuțite

Potrivit celor de la Antena Stars, Turda a început să cânte o doină la un eveniment unde era prezent și Enceanu. După primele versuri cântate, Enceanu s-ar fi ridicat de la masă și a început să țipe la interpretul de muzică folclorică.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Turda a fost: „Omul ăsta nu e normal la cap”. La câteva secunde după ce și-a întrerupt melodia, Turda a continuat să cânte crezând că celălalt artist se va tempera.

Nici pomeneală! Acela a fost momentul care l-ar fi scos din sărite pe Turda, fapt pentru care singura cale de a opri scandalul a fost să arunce cu un pahar cu apă spre Enceanu.

ADVERTISEMENT

„Eu am cântat o doină, nici n-am cântat doua versuri din strofa doinei. S-a ridicat şi a început să urle la mine. A urlat pur şi simplu. Urla bazaconiile lui, nici nu mă interesează, că nu vreau să reproduc ce a spus.

M-a derutat total, m-a întrerupt din cântare şi bineînţeles că toată lumea a rămas stupefiată de gestul lui”, a declarat Gheorghe Turda într-o intervenție telefonică la  Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„Ce pregătire muzicală are individul?”

Acesta a continuat să vorbească despre situația neplăcută creată la acel eveniment spunând că Enceanu este invidios pe el și ar trebui să își gestioneze altfel frustrările.

„Eu sunt cântăreţ de operă polivalent din multe puncte de vedere, muzică de operă, am terminat belcanto. El ce a terminat la viaţa lui? Ce pregătire muzicală are individul?

Invidii, nu ne mai suportă pe noi, valorile din generaţia de aur. Vin haştagii ăştia din folclor ca să ne demonstreze că ei sunt buricul pământului.

A fost obraznic. Nu se face aşa ceva, să întrerupi un artist de valoarea lui Gheorghe Turda. Să începi să ţipi şi să faci haz şi bazaconii”, a completat Turda.

 

 

ADVERTISEMENT