Sporturi

Scandal uriaş în Grecia! Şi-a retras echipa din cupele europene

Un patron din Grecia nu a mai suportat să fie „persecutat” de conducerea competiţiei europene în care juca echipa sa.
Autor: Eduard Nicolae Popa | 12.04.2018 | 19:29
Scandal uriaş în Grecia! Şi-a retras echipa din cupele europene

Este vorba despre preşedintele echipei de baschet Panathinaikos, Dimitris Giannakopoulos. Acesta a acuzat cea mai importantă competiţie intercluburi de baschet de pe continent, Euroliga, că îl persecutează. Giannakopoulos este suspendat timp de un an pentru proteste la adresa arbitrilor la finalul partidei cu Fenerbahce, din 17 ianuarie, pierdută de atenieni cu scorul de 67-62. 

La recenta întâlnire a conducerii celor din Euroligă, grecul a cerut ca suspendarea să îi fie ridicată, dar liderii celorlalte echipe au votat în unanimitate împotriva preşedintelui celor de la „Pana”. Astfel, Giannakopoulos a plecat trântind uşa şi a anunţat tranşant pe contul său de instagram că echipa sa se va întoarce acolo unde îi este locul, în competiţiile FIBA. Vezi postarea mai jos

Panathinaikos, calificată în playoff-ul Euroligii

Potrivit celor de la El Mundo Deportivo, Panathinaikos urmează să se retragă din actualul sezon al Euroligii şi să nu mai participe de la anul în competiţia intercluburi care funcţionează independent faţă de FIBA. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în actualul sezon competiţional, în contextul în care Panathinaikos a terminat sezonul regulat pe locul 4 iar atenienii ar trebui să îi înfrunte pe cei de la Real Madrid în sferturile competiţiei de baschet. 

 

 

Panathinaikos is returning to where basketball should always have been ….Final !

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!