Sport

Scandal uriaș în handbal. Cea mai sexy antrenoare a decis să se retragă din cauza problemelor de arbitraj. Foto

Un arbitraj scandalos la un meci de handbal junioare din România a făcut-o pe una dintre cele mai apreciate antrenoare la acest nivel să-și anunțe retragerea.
28.09.2022 | 16:33
Un arbitraj scandalos la un meci de handbal junioare din România a făcut-o pe una dintre cele mai apreciate antrenoare la acest nivel să-și anunțe retragerea. Sursă fptp: Facebook MIhaela Evi
ADVERTISEMENT

Pe lângă acuzațiile aduse celor doi cavaleri ai fluierului, antrenoarea a avut un mesaj dur și la adresa lui Constantin Din, cel care a devenit în aprilie președintele Federației Române de Handbal.

O antrenoare de handbal se retrage după un arbitraj scandalos

La doar 34 de ani, Mihaela Evi a hotărât să se retragă din handbal, în urma unui scandal monstru. Antrenoarea echipei a doua a clubului Gloria Bistrița a făcut acest pas fiind nemulțumită de arbitrajul din meciul cu Arena Târgu Mureș, încheiat la egalitate, scor 37-37.

ADVERTISEMENT

Antrenoarea, care în trecut a fost secund la naționala de tineret, a protestat în timpul partidei la mai multe decizii și a fost trimisă în tribună. Într-o postare pe rețelele de socializare, ea prezentat un video cu 28 de greșeli făcute de arbitrii Dan Pavel și Radu Pentea împotriva formației sale.

”După ce au făcut mizeria asta la jocul de sâmbătă, cei doi arbitri au avut tupeul să îmi mai facă și raport. Că doar handbalul e al lor și au voie să facă ce vor fără să fie pedepsiți. Mulțumesc Constantin Din Handbal. Și pentru asta, dar sși pentru toată presiunea și problemele pe care mi le-ați creat astă vară când încă eram antrenoarea lotului național de tineret.

ADVERTISEMENT

Atunci nu m-ați putut face să renunț la handbal, dar uite că acum da. Mi-e scârbă și îmi ajunge. Pentru mine astăzi s-a încheiat munca de jos în folosul handbalului. Să o facă șmecherii”, a scris Mihaela Evi, pe contul de Facebook.

Mihalea Evi are 6 titluri de campioană națională ca antrenoare

Mihaela Evi s-a văzut obligată să renunțe la cariera de handbalistă la doar 20 de ani din cauza unor probleme medicale. S-a dedicat în totalitate sportului pe care îl iubește și a început să antreneze la nivel juvenil.

ADVERTISEMENT

După ce a îmbrățișat noua meserie, ea a dovedit capacități extraordinare. Mihaela Evi are în plamares șase titluri de campioană națională, iar în alte trei dăți a devenit vicecampioana națională.

Acest scandal care zguduie lumea handbalului din România vine la doar câteva zile după ședința furtunoasă a Consiliului de Administrație al FR Handbal, încheiată abrupt după ce s-au lansat acuzații dure și cereri de demisii.

ADVERTISEMENT

Președintele Constantin Din a suspendat ședința, deși mai erau de discutat câteva lucruri de pe ordinea de zi. Susținută online miercuri, 21 septembrie, ședința a fost una în care s-au lansat acuzații dure, i s-a cerut demisia din CA a secretarului general Viorel Mazilu, iar nervii au fost întinși la maximum.

ADVERTISEMENT