Sport

Scandal uriaș în Italia! Coleg cu Pușcaș și Drăgușin la Genoa, condamnat la șase ani de închisoare pentru agresiune sexuală

Un fotbalist de la Genoa, coleg cu internaționalii români Pușcaș și Drăgușin, a fost condamndat la șase ani de închisoare pentru agresiune sexuală.
07.12.2022 | 16:17
Scandal urias in Italia Coleg cu Puscas si Dragusin la Genoa condamnat la sase ani de inchisoare pentru agresiune sexuala
Manolo Portanova a fost condamnat la șase ani de închisoare. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Scandal uriaș în Serie B la Genoa, acolo unde evoluează fotbaliștii români George Pușcaș și Radu Drăgușin. Manolo Portanova, mijlocașul formației italiene, a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru agresiune sexuală asupra unei tinere de 21 de ani.

Portanova, coleg cu Pușcaș și Drăgușin la Genoa, condamnat la șase ani de închisoare pentru agresiune sexuală

Manolo Portanova, mijlocașul în vârstă de 22 de ani al celor de la Genoa, a fost condamnat de instanța de la Siena la șase ani de închisoare pentru agresiune sexuală în grup asupra unei tinere de 21 de ani.

ADVERTISEMENT

Incidentele au avut loc în 2021, în noaptea de 30 spre 31 mai. Fotbalistul, alături de vărul său și o altă persoană acuzată au agresat sexual o tânără în vârstă de 21 de ani la o petrecere.

La derapajul sexual a participat și fratele minor la acea vreme a lui Manolo Portanova, William, situația tânărului fiind investigată de Tribunalul pentru minori din Florența.

ADVERTISEMENT

Manolo Portanova va trebui să plătească daune în valoare de 130.000 de euro

Manolo Portanova ar fi intrat într-un apartament din centrul istoric al Sienei cu studenta în vârstă de 21 de ani, iar ceilalți ar fi scos telefoanele din buzunar pentru a filma, potrivit AS.com.

Mijlocașul, coleg cu Drăgușin și Pușcaș la Genoa, va trebuie să-i plătească tinerei agresate daune în valoare de 100.000 de euro, 20.000 de euro va trebuie să îi dea mamei sale, în timp ce 10.000 de euro va merge către asociația din Siena „Donna chiama Donna”, un centru care vine în sprijinul femeilor agresate sexual.

ADVERTISEMENT

Cotat la 2,5 milioane de euro de Transfermarkt, Manolo Portanova, trecut și pe la Juventus, a strâns 14 meciuri pentru Genoa în sezonul actual, reușind să marcheze o dată și să ofere două pase decisive. În vârstă de 22 de ani, Portanova are trei meciuri în naționala U21 a Italiei.

Radu Drăgușin și George Pușcaș vor fi antrenați de Alberto Gilardino, campion mondial cu Italia în 2006

Genoa s-a despărțit de Alexander Blessin, iar în locul său, pe banca formației din Serie B, a venit Alberto Gilardino, campion cu Squadra Azzura la Cupa Mondială din 2006.

ADVERTISEMENT

Echipa românilor Drăgușin și Pușcaș a pus capăt colaborării din prima parte a sezonului cu Alexander Blessin și a avut nevoie de doar o oră pentru a-l numi principal pe fostul atacant al naționalei Italiei.

Genoa nu a oferit detaliile contractului, iar presa din Italia speculează că Gilardino o va pregăti din postura de interimar pe fosta formație din Serie A. Alberto Gilardino le-a mai pregătit în carieră pe Rezzato, Pro Vercelli, Siena și echipa U19 a celor de la Genoa.

  • Genoa i-a plătit 12 milioane de euro în 2021 lui Juventus pentru Manolo Portanova 
  • Portanova este coleg cu Drăgușin și Pușcaș la Genoa
ADVERTISEMENT