Fotbal intern

Scandal în Liga 1! Melodie jignitoare la adresa maghiarilor, pe stadion

Tensiuni înainte de meciul dintre Juventus Colentina şi Sepsi Sfântu Gheorghe. La staţia de amplificare s-a auzit o melodie cu referinţe xenofobe.
Autor: Eduard Nicolae Popa | 09.04.2018 | 18:17
Scandal în Liga 1! Melodie jignitoare la adresa maghiarilor, pe stadion

Cu 45 de minute înainte de startul partidei Juventus – Sepsi, din etapa a patra a play-out-ului Ligii 1, la staţia de amplificare a stadionului din Voluntari s-a putut auzi o melodie obscenă la adresa etnicilor maghiari. Melodia este o parodie a cântecului “Doamne, ocroteşte-i pe români”. 

“Comisiile trebuie sesizate de observatorul partidei. Este dezgustător dacă lucrurile stau aşa. E dezgustător că mai există astfel de oameni”, a comentat situaţia Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, pentru Telekom Sport.

Imnul naţional înainte de toate meciurile lui Juventus

Chiar dacă până la acest play-out Juventus Bucureşti nu a impresionat prin fotbalul practicat, echipa originară din cartierul Colentina are o anumită particularitate a lor. Patronul echipei este un înverşunat fan al melodiilor populare, care se aud mereu la staţia de amplificare dinaintea partidelor. Apoi, înainte de toate meciurile lui Juventus, este intonat imnul naţional “Deşteaptă-te, române!”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!