Surse: Scandal uriaș în PSD! Claudiu Manda ar fi făcut-o “proastă” pe Viorica Dăncilă! Cei doi au negat conflictul. Olguța Vasilescu rămâne în funcție – UPDATE

Alexandru Năstase   
în HotNews
12/11/2019, 19:40
Surse: Scandal uriaș în PSD! Claudiu Manda ar fi făcut-o “proastă” pe Viorica Dăncilă! Cei doi au negat conflictul. Olguța Vasilescu rămâne în funcție – UPDATE GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă a izbucnit în plâns în CEx-ul PSD. Sursa foto - facebook

Scandal uriaș în PSD, în cadrul CEx-ului care trebuia să aducă liniște. Lia Olguța Vasilescu a fost arbitru între Viorica Dăncilă și Claudiu Manda, dar spiritele s-au încins rău de tot. Președintele PSD și Manda au avut un schimb de replici foarte tăios. Conform Digi 24, disputa dintre cei doi a pornit de la reproșurile pe care i le-a făcut Dăncilă liderului de la Dolj. Aceasta i-a reproșat lui Manda că afirmă prin diverse cercuri faptul că “nu poate câștiga campania alegerilor prezidențiale cu o proastă”.

UPDATE, ora 19.41: Ulterior ședinței cu scântei, Viorica Dăncilă a susținut o conferință de presă în care a fost însoțită de alți membri PSD. Fostul premier a negat conflictul cu Manda și a precizat că nici nu a plâns în această seară. Și Claudiu Manda a negat că ar fi jignit-o pe Dăncilă și că ar fi avut un conflict cu ea. Totodată, Olguța Vasilescu a precizat că va rămâne în funcția de șef al campaniei PSD și în turul 2 al alegerilor.


Scandal uriaș în PSD!

Viorica Dăncilă i-a spus că nu este bărbat dacă jignește o femeie. Mai mult de atât,  candidata social democraților la președinție a început să plângă.  Aceasta a fugit într-un birou al sediului și a vrut să plece definitiv din CEx. Viorica Dăncilă ar fi spus că renunță la candidatura la alegerile prezidențiale, dacă este subestimată și jignită de colegi. Ea le-a reproșat liderilor PSD că „au fost plecați în vacanță” în timpul campaniei.

Ca urmare a scandalului, Lia Olguța Vasilescu, soția lui Claudiu Manda, și-a dat demisia din calitatea de șef al campaniei electorale. Vă reamintim că ședința a fost convocată chiar de Viorica Dăncilă pentru a analiza rezultatul alegerilor de duminică, unul considerat prost în ciuda faptului că a reușit să intre în al doilea tur al prezidențialelor. Conform sursei citată, baronii PSD aveau de atins anumite procente de voturi pentru șefa partidului, dar au fost departe de țintele propuse.

Claudiu Manda ar fi făcut-o “proastă” pe Viorica Dăncilă!

Viorica Dăncilă a terminat pe locul 2 în primul tur al alegerilor prezidențiale și a intrat în marea finală. Aceasta a avut un schimb de replici și cu actualul șef de stat Klaus Iohannis, după ce acesta a refuzat dezbaterea propusă de PSD. “Eu cred că domnului Iohannis îi este teamă de o confruntare directă cu mine, în fața tuturor românilor. De-a lungul colaborării noastre instituționale, ne-am mai întâlnit, am mai interacționat. Însă cred că realizează că o dezbatere în fața întregii țări ar demonta imediat toate atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea și a Partidului Social Democrat.

Eu însă am rabdare. Încă îl aștept pe președinte să găsească înțelepciunea, tăria și curajul de a accepta invitația mea la dezbaterea pe care românii o cer și o merită”, a spus Dăncilă.

 

Închide ×