News

Scandal uriaș în Toplița. Două femei s-au înjunghiat și 4 mașini au fost avariate cu un topor. Video

A fost scandal de proporții pe străzile din Toplița. Două femei s-au înjunghiat și mai multe mașini au fost avariate.
20.06.2021 | 17:10
Scandal urias in Toplita Doua femei sau injunghiat si 4 masini au fost avariate cu un topor Video
ADVERTISEMENT

Străzile din Toplița au fost, duminică, scena unui scandal uriaș. În urma acestuia, două femei s-au înjunghiat, iar mai multe persoane s-au bătut.

De suferit au avut și autovehiculele din zonă. Au fost avariate patru mașini. Polițiștii din Harghita au stabilit că o parte dintre scandalagii erau veniți din județul Neamţ.

ADVERTISEMENT

Două femei s-au înjunghiat și 4 mașini au fost avariate cu un topor pe străzile din Toplița

Forțele de menținere a ordinii din județul Harghita au avut o duminică încărcată. Polițiștii şi jandarmii din zonă au intervenit, la prânz, pentru aplanarea unui scandal izbucnit în zona Pieţei Agroalimentare din municipiul Topliţa.

Mai multe persoane s-au luat la bătaie, iar două femei chiar s-au înjunghiat în timpul altercației.

ADVERTISEMENT

”La data de 20 iunie 2021, în jurul orei 12:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita a fost sesizat de un bărbat din municipiul Topliţa despre faptul că, în zona Pieţei Agroalimentare din localitate, are loc un scandal în care sunt implicate peste 10 persoane.

Dat fiind numărul sesizat al participanţilor, la faţa locului s-au deplasat de îndată o echipă operativă complexă din cadrul I.P.J. Harghita, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al colegilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita”, a transmis, duminică, IPJ Harghita.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după intervenţia forţelor de ordine, scandalul a fost aplanat, iar 11 persoane au fost imobilizate şi duse la sediul Poliţiei Municipiului Topliţa, în vederea efectuării de verificări şi luării măsurilor legale ce se impun.

”Din primele date şi indicii obţinute de poliţişti rezultă că mai multe persoane din judeţul Neamţ s-au deplasat în municipiul harghitean Topliţa, unde, pe fondul unor neînţelegeri anterioare ce urmează să fie clarificate, două femei s-ar fi înţepat cu un cuţit reciproc, iar ceilalţi participanţi şi-au aplicat lovituri unii altora.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în timpul scandalului au fost avariate 4 autoturisme”, au mai precizat poliţiştii în comunicat.

Dosar penal deschis de Poliție în urma scandalului din Toplița

De furia scandalagiilor nu au scăpat câteva mașini din zonă. În timpul conflictului au fost avariate 4 autoturisme. În imaginile postate de presa locală se observă cum vehiculele sunt lovite cu un topor.

În cauză s-a întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea identificării tuturor persoanelor posibil implicate și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ADVERTISEMENT