News

Scandal uriaș în USR! Soția lui Dan Barna este acuzată că i-a jignit pe liderii partidului

12.11.2019 | 16:58
Dan Barna alături de soția lui în campania electorală. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Scandal uriaș în USR! Olguța Dana Totolici, soția lui Dan Barna, președintele partidului s-ar fi adresat într-un limbaj vulgar liderilor de organizații. A făcut acest lucru la videoconferința de luni seara a președintelui USR cu aceștia, la puține momente după primul tur al alegerilor prezidențiale. Informația vine în urma unui comentariu postat pe grupul intern al formațiunii de un membru USR.

Scandal uriaș în USR!

„Doamna Olguța, soția președintelui USR Dan Barna, (membră sau nu a USR) s-a referit aseară, pe live-ul CP (Comitetul Politic – n.r.) informal la membrii USR: c**ații ăștia care nu au făcut nimic în campanie”, a scris un membru al USR pe grupul intern de Facebook, „Poiana lui Iocan”. Vă readucem aminte că Uniunea Salvați România stă pe un butoi de pulbere după eșecul de la prezidențiale.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, în urma discuțiilor din interior, Dan Barna a decis să solicite un vot de confirmare a încrederii membrilor de partid în zilele următoare. De altfel, mai mulți oameni cu greutate din USR n-au ezitat și i-au solicitat demisia. „Pentru mine, asumarea rezultatului de la alegeri este să revin la cei care mi-au dat votul lor: membrii USR. Vom organiza o consultare online a tuturor membrilor USR.

Soția lui Dan Barna este acuzată că i-a jignit pe liderii partidului

Aceasta consultare e cu demisia mea pe masă. Vom decide împreună, ca întotdeauna, ca un partid democratic cum mergem mai departe”, a afirmat Dan Barna. Cosette Chichirău și Tudor Benga s-au aflat printre cei care i-au cerut demisia lui Dan Barna de la șefia partidului supărați după ce alianța USR / Plus a terminat pe locul 3 în cursa pentru Palatul Cotroceni.

ADVERTISEMENT

De remarcat că votul pentru demiterea lui Dan Barna sau rămânerea acestuia în funcție se va face online, la fel cum s-a întâmplat și la numirea lui ca președinte al Uniunii Salvați România.