Sport

Scandal uriaș între CSM București și Gheorghe Tadici: ”Este un personaj toxic pentru handbal”

02.09.2019 | 20:23
Scandal urias intre CSM Bucuresti si Gheorghe Tadici Este un personaj toxic pentru handbal

CSM București a pierdut meciul din deplasare cu HC Zalău din prima etapă din Liga Florilor, iar oficialii din Capitală au pornit un scandal uriaș cu antrenorul Gheorghe Tadici. Noul team manager al ”tigroaicelor”, Vlad Enăchescu, a pus eșecul de la Zalău pe seama greșelilor de arbitraj și a presiunii create de tehnicianul gazdelor.

Scandal uriaș între CSM București și Gheorghe Tadici: ”Nu înțeleg de ce toată lumea tremură în fața acestui personaj”

”Nu am trăit în viața mea ceea ce am trăit la Zalău. Am asistat la scene incredibile. Mi-a fost rușine că am asistat la o astfel de întâlnire, cu un personaj, Gheorghe Tadici, care nu are nici cel mai mic respect pentru propriii jucători, nu poți să-ți închipui ce a fost la gura dânsului, care nu are respect față de arbitri, care are tupeul să se ducă la observator să-i ceară că nu vrea să fie filmat că nu-și dorește să fie la televizor”, a declarat Enăchescu, conform gsp.ro.

”Nu înțeleg, de unde până unde, toată lumea tremură în fața personajului Tadici doar pentru că este în Consiliul de Administrație. Meseria de antrenor fă-ți-o cinstit și onest, fără insulte și înjurături, domnule! Personajul este toxic pentru handbal. E o rușine că reprezintă handbalul românesc”, a mai spus team managerul CSM București, care a început scandalul cu Gheorghe Tadici.

Crina Pintea în duel cu două adversare la meciul HC Zalău – CSM București

”A fost o mostră de arbitraj potrivnic, grosolan”

”Vorbim de două planuri dinstincte. Unul e jocul nostru care, categoric, nu a fost de cel mai înalt nivel și de care trebuie să avem grijă, să căutăm să rezolvăm toate problemele. A doua chestiune: a fost o mostră de arbitraj potrivnic, grosolan, extrem de slab, ca să nu vorbesc că ar fi interese, pentru că nu pot dovedi. Faptul că am jucat 18 minute în inferioritate numerică, față de numai 2 minute Zalăul, spune totul! Este inadmisibil pentru mine ca Pintea să nu obțină o aruncare de la 7 metri timp de 60 de minute, în condițiile în care știm cu toții ce fel de jucătoare este”, a afirmat Vlad Enăchescu.

”Aud mereu în jurul meu că așa se arbitrează la Zalău, așa se arbitrează la Turda! Nu mi se pare normal ca întreg handbalul să gândească așa. Cineva trebuie să ia atitudine! Trebuiesc rezolvate aceste probleme. Suspendarea arbitrilor nu ne încălzește în niciun fel, dar eu sper ca Federația să pună în aplicare un plan de curățare a arbitrajului românesc. Așa a fost și în fotbal, dar între timp totul s-a curățat. Cu toată tăria vin și spun că nu mă interesează o colaborare cenușie, pe sub masă, cu ceea ce înseamnă arbitrajul. Eu sunt dispus când se constată câte o neregulă, să o fac publică”, a mai precizat oficialul de la CSM București.

CSM Bucureşti a pierdut surprinzător în prima etapă din Liga Florilor, fiind învinsă la Zalău, scor 24-25.