Life

Scandal uriaș între doi foști concurenți de la Puterea dragostei: „I-am aruncat inelul!”

05.10.2020 | 14:09
Scandal urias intre doi fosti concurenti de la Puterea dragostei Iam aruncat inelul
ADVERTISEMENT

Scandal total între doi dintre foștii concurenți de la Puterea dragostei, sezonul 2! Bernadette și Philip au ajuns de la iubire la… ură într-un timp foarte scurt, iar picătura care a umplut paharul o constituie imaginea în care bărbatul se sărută cu o altă femeie.

Berna și Philip de la Puterea dragostei au picat proba fidelității

Berna și Philip au ales să pună capăt relației, iar după despărțirea celor doi au apărut imagini în care băiatul săruta o altă fată, fiindu-i infidel.

ADVERTISEMENT

Berna susține că ea se împăcase cu Philip, iar acesta i-a promis că va face totul pentru reluarea relației uitând toate motivele care au dus la distanțarea dintre cei doi.

„Noi ne împăcaserăm și am vorbit să mergem împreună, într-un club, sâmbătă seara. Trebuia să stăm acolo până pe la ora 12.00 noaptea, că după aceea se închide. Era vorba să vină și el, eram mai mulți de la ”Puterea Dragostei, era și Jador, și Bogdan Mcanu, și alții.

ADVERTISEMENT

Doar că, atunci când trebuia să vină, nu a mai apărut. Bine, ștam că trebuia să meargă și la o petrecere, dar am vorbit cu el să mergem întâi în club, iar apoi la petrecere, că petrecerea nu se termina la 12 noaptea”, a declarat Berna pentru wowbiz.ro.

„Nu vreau să mai aud de el”

Mai mult decât atât, aceasta a spus că a fost atât de rănită încât i-a aruncat inelul de nervi.

ADVERTISEMENT

„I-am aruncat inelul. Nu vreau să mai aud de el, acum. Păi noi ne-am împăcat pentru ca el imediat să mă înțele? Nu se poate așa ceva, este ireal… Mai și zicea că mă iubește, că vrea să facem copii împreună, că vrea să ne căsătorim? Și, la câteva otre, ce face? Se duce cu alta? Păi ce familie pot eu să fac așa?”, a completat blondina.

Odată cu apariția imaginilor amantlâcului de sâmbătă, fanii Puterea dragostei au ajuns să îi dea dreptate Bernei, despre care se spunea că era geloasă fără niciun motiv, făcând o obsesie din faptul că ar fi înșelată, neavând însă probe.

ADVERTISEMENT
puterea dragostei
Berna și Philip au devenit un cuplu la Puterea dragostei, în al doilea sezon. Foto: Instagram