Life

Scandal uriaș între echipe la Survivor România. Jador și Cătălin Moroșanu au sărit la bătaie

11.01.2021 | 10:34
Scandal urias intre echipe la Survivor Romania Jador si Catalin Morosanu au sarit la bataie
ADVERTISEMENT

Cele două echipe de la „Survivor România” au avut parte de un scandal uriaș în ediția de duminică seară, care i-a făcut pe Jador și pe Cătălin Moroșanu să recurgă la gesturi extreme. Încă de la început au existat tensiuni între concurenți. 

Reality show-ul de la Kanal D le-a adus telespectatorilor acțiune și suspans, dar și momente de furie, accidentări și tensiuni, iar Faimoșii și Războinicii deja se află în conflict.

ADVERTISEMENT

Scandalul ar fi izbucnit în urma unui gest nepotrivit făcut de Mariano Starlin Belen Medina, lucru care l-a enervat foarte tare pe Jador, dar și pe coechipierul său, Cătălin Moroșanu, amândoi gata să sară la bătaie.

Scandal uriaș între echipe la Survivor România. Jador și Cătălin Moroșanu au sărit la bătaie

În ediția difuzată duminică seara a emisiunii „Survivor România”, Moroșanu s-a enervat după ce s-a certat din cauza unei probe cu unul dintre membrii echipei Războinicilor. Aceștia au avut o atitudine care i-a deranjat pe Faimoși, mai ales pe Jador și pe kickboxer, relatează bzi.ro.

ADVERTISEMENT

Cei doi concurenți au dat startul unui conflict după confruntarea pe traseu dintre Moroșanu și Starlin. Acesta din urmă a câștigat la limită, lucru care i-a provocat o mare frustrare lui Cătălin Moroșanu, care nu s-a abținut de la ceartă.

Jador a încercat să-i transmită felicitări lui Starlin, însă „războinicul” a făcut un gest prin care a denotat aroganță, lucru care l-a făcut pe manelist să răbufnească. „Ne batem noi doi? Şi ştii ce îţi fac? O sa plângi doi ani după aia”, i-a transmis artistul lui Starlin.

ADVERTISEMENT

În final, Moroșanu și Starlin s-au confruntat în cadrul emisiunii, însă „războinicul” a reușit să iasă învingător și de data aceasta. Membrul echipei Faimoșilor i-a declarat lui Starlin că îl va învinge data viitoare: „Te mai prind eu odată!”.

Majda de la Faimoși s-a accidentat în timpul probei

În ediția de seara trecută, „faimoasa” Majda Aboulumosha a suferitn un accident în timpul probei, iau lovitura puternică a făcut-o să izbucnească în plâns. Din fericire, Jador și Moroșanu au ajutat-o să se ridice și nu a fost vorba de ceva grav.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a reușit să câștige duelul, însă Alexandra Stan a pierdut în fața Marilenei, iar pierderea a demoralizat-o și a făcut-o să plângă.

Concurenții au de trecut numeroase probe pe parcursul competiției și trebuie să facă tot ce le stă în putere pentru a le depăși cu succes. ESte o luptă strânsă între cele două echipe, între care s-au născut tensiuni încă din primele două episoade.

ADVERTISEMENT