Life

Scandal uriaş la Bravo, ai stil Celebrities! Andreea Tonciu şi Roxana Nemeş nu s-au putut abţine

30.09.2020 | 08:00
Scandal urias la Bravo ai stil Celebrities Andreea Tonciu si Roxana Nemes nu sau putut abtine
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au fost protagonistele unui nou scandal de proporții la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cele două au început disputa, care pare a nu se termina curând, încă din edițiile trecute.

De data aceasta, în emisiunea ce poate fi urmărită în acestă seară, Nemeș a provocat-o pe Tonciu, iar bruneta, fire vulcanică, nu s-a putut abține și a făcut un tărăboi în toată regula, sfârșind prin a fi rugată să părăsească platoul.

ADVERTISEMENT

Cântăreața s-a prezentat în emisiune cu un tricou pe care era inscripționat mesajul „Tonciu e cea mai valoroasă”. Când a observat ce scria pe tricoul solistei, fosta asistentă Tv a reacționat, în stilul caracteristic, notează kanald.ro.

Scandal de proporții între Tonciu și Nemeș

Acum, Tonciu a realizat că a căzut în plasa Roxanei. După reacția vulcanică și vulgară pe care a avut-o, i s-a cerut să părăsească platoul. Bruneta a executat, dar și-a făcut ieșirea tot vocalizând și exprimându-și revolta.

ADVERTISEMENT

„Uite cum m-a provocat nebuna!”, urla Andreea în timp ce se deplasa în afara platoului. Ea a avut parte și de critici la adresa ținutei: „zici c-ai plecat să faci curățenie într-un hotel aflat în paragină”, i-a transmis unul dintre jurați.

Scandalul dintre cele două a debudat anterior. Fosta asistentă a lui Capatos s-a enervat din cauza unor presupuse conflicte între Nemeș și fosta asistentă a Adrianei Bahmuțeanu. Ea nu a ezitat să exprime clar și tare ce crede despre subiect.

ADVERTISEMENT

„Nu m-am luat de o fată care nu zice nimic. Trebuia să-mi zici și mie să îmi dau mașina.Te dau în judecată și îți iau și banii, că am cel mai bun avocat. Și tu Roxana Nemeș nu ai ce să-mi spui. Nu aș vrea să vorbesc despre trecutul tău. Ești o needucată. Dacă mă dezbrac de caracter, mă dezbrac până la capăt”, a transmis vedeta.

Răspunsul Roxanei a fost și el prompt: „Deja mă plictisești, Andreea. Tu crezi că poți să zici tot ce vrei că ești Andreea Tonciu? Nu pot să mă schimb.”, scrie click.ro.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când Tonciu părăsește platoul. Ea a mai avut o dispută cu Calina Dumitrescu, dar, cu acea ocazie, bruneta a plecat de bunăvoie, neputând să-și stăpânească emoțiile. Acum, acest lucru i-a fost cerut, după ce ea nu și-a mai putut controla limbajul și gesturile vulgare.

ADVERTISEMENT