News

Scandal uriaș la Bravo, ai stil! O concurentă l-a jingit pe Maurice Munteanu

21.03.2019 | 14:31
Maurice Munteanu, jignit la Bravo, ai stil

Maurice Munteanu a fost jignit în direct de o concurentă, la celebra emisiune de fashion „Bravo, ai stil!”. Emisiunea de joi seara se anunță una plină de tensiune! Celebrul jurat Mautice Munteanu va avea de înfruntat o concurentă care își iese din minți!

Maurice Munteanu a fost jignit în direct de o concurentă „Bravo, ai stil!”

Tânăra se pare că nu s-a mai putut controla și începe să-l jignească pe celebrul jurat al emisiunii „Bravo, ai stil”. Mai mult, aceasta chiar se va referi la cunoscutul fashion editor cu apelativul „maimuțică mică! Tânăra începe să arate o altă față decât cea cu care s-au obișnuit telespectatorii.

Maurice Munteanu se pare că nu apreciază deloc felul în care i se adresează tânăra concurentă și o pune imediat la punct pe cea care îl jignește de față cu toți ceilalți jurați, concurenți, dar și telespectatori! “Te rog sa iesi afara in secunda asta! Acum! Nu mai vii trei editii!”. 

Bravo, ai stil
Colegii i-au facut o surpriza de zua lui si au adus-o pe mama lui Maurice Munteanu la Bravo, ai stil

Maurice Munteanu, vizitat de mama sa în platoul „Bravo, ai stil!”

Cine este concurenta care și-a permis acest lucru veți putea afla urmărind ediția din această seară a show-ului “Bravo, ai stil!”, la ora 23:00, la Kanal D!

Maurice Munteanu a trăit însă și foarte multe clipe frumoase în platoul emisiunii “Bravo, ai stil!”. Unul dintre acestea a fost atunci când colegii de emisiune i-au pregătit o surpriză chiar de ziua lui de naștere, când au adus-o în platoul celebrei emisiuni pe nimeni alta decât mama sa.

Ea a oferit și amănunte neștiute din copilăria lui Maurice Munteanu. „Dragostea mea! Fetele m-au ajutat! Te iubeşte mama. M-au sunat fetele, eram la piaţă… …Am rămas închisă pe balcon şi el avea vreo trei anişori şi aveam şi ceva pe foc. Am fost nevoită să sparg geamul. Găsisem un ciocan. Eram disperată, că aveam mâncare pe aragaz”, a povestit Claudia, mama lui Maurice Munteanu.

„Mama, hai acum, termină, că nu s-a întâmplat nimic! Dar ştii că nu-mi plac situaţiile astea. Uite-o şi pe prietena ta pe care nu ai cunoscut-o nici până în ziua de azi (n.r. Raluca Bădulescu)”, a spus Maurice Munteanu, potrivit wowbiz.ro.