Life

Scandal uriaș la Chefi la cuțite. Doi concurenți au fost la un pas de bătaie

11.05.2021 | 22:03
Scandal urias la Chefi la cutite Doi concurenti au fost la un pas de bataie
Scandal uriaș la Chefi la cuțite. Doi concurenți au fost la un pas de bătaie. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Emisiunea culinară „Chefi la cuțite” adună foarte multe tensiuni în rândul concurenților care nu se mai pot abține și se iau la ceartă. Doi participanți de la Antena 1 au fost la un pas de bătaie, chiar în timpul unui battle. 

Dorin Voiasciuc și Francisco Garcia s-au certat, după ce spaniolul a simțit că i se dau prea multe ordine din partea colegului. Concurenții din echipa verde au avut o discuție aprinsă la bancul de lucru, schimbul de replici fiind unul destul de acid.

ADVERTISEMENT

Nervii și tensiunile și-au spus cuvântul în echipa lui Sorin Bontea, intervenția celorlalți fiind de un real ajutor pentru că disputa dintre Dorin Voiasciuc și Francisco Garcia nu părea a se stinge de la sine, ba dimpotrivă, să se aprindă mai mult.

Chefi la cuțite, ceartă de proporții. Cine sunt protagoniștii scandalului

„Cine ești tu să-mi spui ce am eu de făcut?! Cine ești tu?! Cine te crezi tu aici?”, a fost replica lui Francisco Garcia.

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare normal cum i-a spus Dorin lui Francisco, l-a deranjat și ăsta a luat-o razna”, a spus Elena Matei din echipa verde.

Rikito Watanabe s-a numărat printre persoanele care s-au văzute nevoite să intervină în conflictul celor doi. La fel a făcut și Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

Scandalurile de la Chefi la cuțite nu sunt ceva nou pentru telespectatori, care în trecut au luat parte la mai multe replici acide din partea concurenților. În sezonul trecut Ionuț Belei, câștigătorul, și Vlăduț s-au certat în timpul unei probe individuale.

O nouă amuletă folosită. Despre ce este vorba și cine a profitat de ea

Ediția cu numărul 33 din sezonul 9 nu a fost lipsită deloc de surprize. Florin Dumitrescu a folosit una dintre amulete, care a trimis-o pe Mirela în echipa mov și l-a luat în schimb pe Florin Revesz.

ADVERTISEMENT

„Schimbă un concurent din echipa ta cu altul din celelalte două echipe”, a spus chef Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite.

Echipa albastră a pregătit în episodul de marți, 11 mai 2021, o ciorbă de miel cu tarhon, în timp ce Sorin Bontea și echipa verde au ales să pregătească pară fiartă în vin cu șofran și cardamon, cu mousse de ciocolată.

Cel de-al treilea jurat, Cătălin Scărlătescu, în schimb, a optat la cel de-al patrulea battle pentru o rețetă de pui curry cu orez prăjit.

ADVERTISEMENT